新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: 2011

[電源處理器] 2018第一次開箱 keces 靚到非買不可,

Thanks                    .
回復

ching,

可否告知幾錢?

Thanks.

回復

hifiuser 發表於 2018-1-7 00:53
ching,

可否告知幾錢?

師兄,p 左
回復

2011 發表於 2018-1-6 23:08
LABKABLE shop 拍檔 ??

是的師兄,我們已成為Labkable - Keces 的特約經銷商。

師兄們WHATSAPP 或致電6889 3332預約試聽。

師兄們是可瀏覽小店的facebook 網頁,www.facebook.com/ambagoaudio,按讚並收看小店最新的資訊,謝謝。
回復

Models and price pls
回復

AmbagoAudio 發表於 2018-1-7 10:45
是的師兄,我們已成為Labkable - Keces 的特約經銷商。

師兄們WHATSAPP 或致電6889 3332預約試聽。

正,生意興隆
回復

pm 了
回復

請告知價PLS
回復

有興趣,請PM 埋比我!
回復

pm me pls
回復

回復

ching 可否 pm 比我?
回復

2011 發表於 2018-1-3 12:43
提外話: 當日到銘x,聽到dcs配合audio note 211  ,靚聲到無皇帝位坐都感受到,簡直都吾似係本地球應該有的 ...

恭喜晒Ching!
我也問朋友借了個BP-1200 給我的monoblock試用!但完全估唔到效果可以大得咁驚人!
-個好正常的諗法,後級直入牆取電,好過攪咁多又filter又牛等,而且夾番我對大power mono,要用電處,點都三幾萬起錶呱!用差的電處或牛等不如唔好用?而且對mono亦非等閒,內部電源處理已有-定質數, 用普通質數電處反而重拖低部機........
不過唔試由自可,一試嚇死我!我之前諗的完全錯晒! 廿萬元級別的機種用個幾千蚊的平衡牛居然有誇張性的提升,都唔需要問有咩提升!若真係要講, 咪靜咗,黑咗,立體咗, details咗,像真咗, 音符之間更連貫更有音樂感! 最大嘅驚喜亦係人們常擔心的, 就是動態方面是否有壞影響?!擔心power入牛或電處會有壓縮, cut頻之類, 但我敢保證,呢樣野绝對無發生在這1200上, 而且最擔心的, 正正就是佢嘅強項! 經BP-1200取電後的power,不單沒有壓縮,反而明顯動態更凌厲, 更强横, 更快速....並沒有誇張之說!亦绝非錯覺只是整個音場前傾或過份aggressive! 播放輕鬆輕音樂又-樣是可以那麼抒情自然。當然-件BP-1200 去serve我兩件mono真係唔夠! 但竟然已有咁嘅效果! 幾千蚊的牛,用在六個位的器材居然一D都冇門當户對嘅問題! 堅

評分

查看全部評分

回復

AS881 發表於 2018-3-22 17:35
恭喜晒Ching!
我也問朋友借了個BP-1200 給我的monoblock試用!但完全估唔到效果可以大得咁驚人 ...

套機好靚喎
回復

已pm所有師兄,可能有漏,如未收到,請再pm ,thx
回復

回復

回復

2011兄 AS881兄 用邊條PC入BP-1200好呢?
回復

Sohappy 發表於 2018-3-22 21:03

未呀! 呢件係我借番來,唔係我嘅, 我都只係隨便插條Vovox Textura pc 上去試聽, 到我自己的才慢慢試夾線!

評分

查看全部評分

回復

Sohappy 發表於 2018-3-22 21:03

Sohappy ching
我用bp600,試過 gigawatt Lc-y / lc1   ,4030 ann 也可,而且吾錯,
每套機和線不同,真系慢慢試夾

評分

查看全部評分

回復