新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 59035|回復: 72

[Hiendy賣場] 百事佬PIZZA

近期接到多個會員的PM,問到小弟已停產而又極暢銷的百事佬PIZZA會否再為會員度身訂做,
經過多方面考慮之後,小弟決定從出江湖,為一眾會員解決十仔過肥、過震和過度活躍之問題,
但有一點要事先聲明,百事佬PIZZA用料只是EVA化震膠加絨布,無任何技術可言,亦無甚麼認證,
用後有一定改變,但改善與否未能擔保,各位師兄入手前請三思...

百事佬PIZZA收費如下:

細批 - 價 $180 (8吋單元以下)
中批 - 價 $200 (10吋單元)
大批 - 價 $250 (12吋單元)
特製批 - 價 商議 (12吋單元以上)

(註: 顏色以黑色為主,自選顏色另議)

不同尺寸之百事佬PIZZA

自選顏色百事佬PIZZA

簡單的測試報告

藍色線為使用前

綠色線為使用後

有興趣的師兄可PM小弟,謝謝...
我想要百事股票

評分

查看全部評分

回復

細批 - 價 $180 (8吋單元以下)
中批 - 價 $200 (10吋單元)
大批 - 價 $250 (12吋單元)
特製批 - 價 商議 (12吋單元以上)

pepsiman 發表於 2011-4-22 23:59

咁我隻6.5吋單元係咪細批?
回復

咁我隻6.5吋單元係咪細批?
eosteven 發表於 2011-4-23 00:53

不過你隻係雙6.5"喎,即係共13"啦,所以要議價啊,不過你隻PMC有速度又唔肥,唔需要食薄餅啦....
回復

不過你隻係雙6.5"喎,即係共13"啦,所以要議價啊,不過你隻PMC有速度又唔肥,唔需要食薄餅啦....{:5_497 ...
pepsiman 發表於 2011-4-23 01:12

再食影都無
回復

想知道系用咩膠水癡住D EVA?
回復

想知道系用咩膠水癡住D EVA?
sunvar 發表於 2011-5-10 15:58

一般嘅萬能膠水...
回復

我用緊呢隻十仔,10吋單元是向下的,用PIZZA得唔得,會唔會有改善??同埋係咩價錢??

http://www.klipsch.com/na-en/pro ... -10-specifications/

HEIGHT 17” (43.2cm) H  
WIDTH 14” (35.6cm) W
DEPTH 18.9” (47.9cm) D

佢4隻腳向兩邊伸多1吋,所以個闊度應該係16吋。
回復

我用緊呢隻十仔,10吋單元是各下的,用PIZZA得唔得,會唔會有改善??同埋係咩價錢??

HEIGHT 17” (43.2cm ...
ivysamuel 發表於 2011-5-13 13:33

師兄,我未曾試過將PIZZA放o係你用緊嘅十仔上,都係果句"改變一定有、改善暫不知",但肯定會收緊d低頻,
16" x 18"係12"十仔size,不過之前開價10" $200,無理由反口...
回復

咁!!禾用乜size??
回復

咁!!禾用乜size??
iwantbd 發表於 2011-5-15 03:40

你用綠箭香口膠就夠啦...
回復

你用綠箭香口膠就夠啦...
pepsiman 發表於 2011-5-15 11:38

是否無糖??
回復

請問 c-hing整好未呢
回復

請問 c-hing整好未呢
dickyball 發表於 2011-5-26 00:21

唔好意思... 近期忙於一周年嘅活動所以仲未交到貨,
不過你可以放心... 我已經攞咗一個星期大假閉門造pizza,
月尾前一定交到貨,等我消息...
回復

百事兄,我系肥仔bee啊,我果两个8R依家上下放,甘系咪要订2件細批呀?
回復

百事兄,我系肥仔bee啊,我果两个8R依家上下放,甘系咪要订2件細批呀?
beemixbee 發表於 2011-5-26 21:05

兩件當然係最好啦....

我係講緊我自己...

我都唔敢講需唔需要兩件,不過你兩隻十仔上下放,兩件確係可以減低互震,
不過好唔好表現,真係要試過先至知喎...
回復

我想訂, 請問8R是不是用細批?
回復

我想訂, 請問8R是不是用細批?
ptuak47 發表於 2011-5-27 21:41

雖然未知size,不過8吋一律收費$180...
回復

我用緊呢隻十仔,10吋單元是向下的,用PIZZA得唔得,會唔會有改善??同埋係咩價錢??

HEIGHT 17” (43.2cm ...
ivysamuel 發表於 2011-5-13 13:33

師兄, 我都係用單元向下既十仔, 不過只是8吋,
我敢講, 單元向下既十仔用左PIZZA之後, 分別都幾大下, 比起我試係向前既十仔更加明顯,
因為個人要求, 口味唔同, 我不分好壞講哂隻PIZZA用係我隻向下十仔既分別:

1. 收緊左
2. 量大左
3. 清晰左
4. 收放快左
4. 動態少左
5. 最低那一段弱左
6. 尾/弱音無哂

我隻向下十仔, 用左百事PIZZA 係得比失多, 值得長用。
回復

今日放假o係屋企開工,暫時一共接咗7個訂單,
開料"界"咗個幾兩個鐘,踎到腰痛腳又軟,真係想死...
回復