新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: Leslie8

[喇叭] 英國紳士 Wilson Benesch Act One Evolution

racewong 發表於 2019-5-20 21:31
可能最終係跟百事佬玩AV

家庭樂喎。
回復

racewong 發表於 2019-5-20 16:55
依對ACT ONE EVO細細對. 相信老闆一定會LIKE

買啦
回復

你最近玩成點?
回復

宜家用Sonos Amp 推,好正
回復

Leslie8 發表於 2019-5-22 13:23
宜家用Sonos Amp 推,好正

Sonos
回復

Sonos Amp 是很為普通大眾家庭而設的一體式Streamer 加DAC加Amp。平嘢但好user friendly! 我本用來博新居的天花喇叭聽stream 音樂, 現在想知推貴價難推的喇叭會是什麼聲音
答案係播POP, electronic, 人聲等絕對不失禮
回復

Leslie8 發表於 2019-5-22 13:44
Sonos Amp 是很為普通大眾家庭而設的一體式Streamer 加DAC加Amp。平嘢但好user friendly! 我本用來博新 ...

嘩...咁攪鬼?

回復

翻翻舊貼,再來請教下Leslie兄,對Wilson Benesch Act One evo p1煲熟之後有咩新感受。。
回復

raymond_yeah 發表於 2020-12-10 14:29
翻翻舊貼,再來請教下Leslie兄,對Wilson Benesch Act One evo p1煲熟之後有咩新感受。。 ...

佢要今晚先覆到你喎, 佢住喺加拿大.

評分

查看全部評分

回復

raymond_yeah 發表於 2020-12-10 14:29
翻翻舊貼,再來請教下Leslie兄,對Wilson Benesch Act One evo p1煲熟之後有咩新感受。。 ...

Wilson Benesch Act One 煲完全頻連貫一字致,高低兩極自然伸廷,中頻厚暖密度高。動態一流
本人認為配搭有活生感大力膽機很有潛質
得罪講句,代理聽過Resolution 覺得未能將它發揮到真正實力
回復

请教act one的低频能否填满400尺的房间。
回復

zwwu 發表於 2020-12-12 16:59
请教act one的低频能否填满400尺的房间。

絕對可以
回復

谢谢。解除了我的疑惑。act one是我心仪的喇叭之一。
回復

Leslie8 發表於 2020-12-12 06:20
Wilson Benesch Act One 煲完全頻連貫一字致,高低兩極自然伸廷,中頻厚暖密度高。動態一流
本人認為配搭 ...

Thx Leslie兄!

口水+羨慕!
回復

睇返個post,小弟念念不忘,終於等到一個機會。

初初開聲,煲左兩個鐘,膽機熱左已經覺得可以收貨,叫朋友過來幫手接脚釘,他都話呢對ACT人聲真係得。

繼續煲。。
Wilson Benesch ACT.jpg

評分

查看全部評分

回復

raymond_yeah 發表於 2021-10-18 19:07

初初開聲,煲左兩個鐘,膽機熱左已經覺得可以收貨,叫朋友 ...

正。        
回復

raymond_yeah 發表於 2021-10-18 19:07

初初開聲,煲左兩個鐘,膽機熱左已經覺得可以收貨,叫朋友 ...

點解唔落網? 幫佢著番對藍色絲襪丫嘛. 好性感呢.
回復

racewong 發表於 2021-10-19 14:41
點解唔落網? 幫佢著番對藍色絲襪丫嘛. 好性感呢.

呢兩日先開箱,仲研究緊點著絲襪。。
回復

Raymond 兄, 可否pm喇叭價,Thank you.
回復

Raymond 兄, 謝謝回复. 新人目前沒有權限發短消息.  如果方便, 可否PM 比的link address作參考.

評分

查看全部評分

回復