新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 7478|回復: 8

[接線(RCA/ XLR)] 開箱 - MPS GX-8 XLR

睇完鎗王編文章後喺HiendyMall入咗條MPS GX-8,換上後只聽咗10小時,仲要煲耐少少先正式進入狀態。不過比起之前用梗嘅同一品牌M9 XLR,明顯中高頻多咗,背景靜咗,但低頻方面冇乜大變化。可能因為背景靜咗加上高頻出多咗DD,覺得聽多咗細節,而且音場比之前大咗少少。
小弟冇萬元級嘅線,只能夠將GX-8同M9比較。不過以三千元嚟講,我覺得絕對玩得過。這線用終Teac NT-503連接Luxman L-550AXII上,喇叭係Sonus Faber Liuto Wood Floor stand。

338FD355-5F7F-4BD8-B82C-ED3D8CA51982.jpeg A3CB1346-B86A-40BA-AEFA-CE11F12B9857.jpeg

評分

查看全部評分

恭喜升級器材停....不了
回復

說話回來Mps產品性價比其高。 我都有佢用佢嘅IEC尾插頭,金工及縲絲好繄緻,硬膠又實淨。百幾元更勝WG三百幾的。用咗佢之後再無買WG同苦河了
回復

MPS多謝您的支持,希望我們能夠出更多更好的產品給各位網友。
回復

foxpzg 發表於 2018-11-22 14:59
MPS多謝您的支持,希望我們能夠出更多更好的產品給各位網友。

O ... 我星期日落Order, 現在還未收貨!好好…期待喎!
回復

Snowman.1911 發表於 2018-11-22 15:05
O ... 我星期日落Order, 現在還未收貨!好好…期待喎!

多謝您的支持!
週五會統一發貨
收到線,在論壇提交評測的朋友,可以 以超低折扣在我們淘寶店購買一款產品。
回復

Snowman.1911 發表於 2018-11-22 15:05

係呀, 星期五統一發貨, 我wsa通知你啦
回復

是的,每週五統一發貨。如果有急單請聯繫團購工作人員。
回復

foxpzg 發表於 2018-11-28 11:48
是的,每週五統一發貨。如果有急單請聯繫團購工作人員。

已經收到,謝謝!
回復