新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: MDee

[喇叭] Magico M2 和 M3 如何選擇?

chinkwan 發表於 2019-10-5 03:25
I spoken to Peter McKay of Magico as he visited my home before.. He says at Magico HQ they use Vitus ...

我見到好多外國show。用soulution推magico
回復

racewong 發表於 2019-10-6 20:12
我見到好多外國show。用soulution推magico

{:5_167:}
回復

其實好多牌子嘅擴音機夾Magical 都 very good 嘅, 小弟聽過有用Goldmund 2500, 5500, CH precision, Soulution 等等,全部都係高班嘢{:5_165:}

最近聽過大師兄Thomas Li 用 constellation 旗艦 Herculus 2 推 Magical M6, 再加埋Air Force Zero, 真係好到無話可說!!!!! {:5_103:}

評分

查看全部評分

回復

Simcity 發表於 2022-3-17 11:49
其實好多牌子嘅擴音機夾Magical 都 very good 嘅, 小弟聽過有用Goldmund 2500, 5500, CH precision, Soulut ...

THOMAS套機當然好野啦, 不過疫情太勁, 暫時無得去聽了.
回復

師兄,唔使咁驚嘅,下個禮拜我又家訪 Thomas 大師兄,今日下午我都會家訪另一位師兄{:5_459:}
回復

用呢一套 TAD 最新嘅 M700 mono 推 magical M2,M3 真係一絕,完全冇難度, 絕對係 High End 級數. 用嚟推 M6 都會係其中一個 best Choice.{:5_103:}

回復