新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: Howenintco

[商戶廣告] DENAFRIPS R-2R DAC

TChan 發表於 2019-1-26 23:39
四十磅一部解碼,店主Dave兄今天親自開車到訪,
感覺百分百燒友多於一位代理,短短三小時,只用心聆聽同 ...

多謝TChan師兄熱情招待,認識多一個朋友永遠是一樂事也!

T兄件件發燒東西,讓小弟目不暇給,亦未聽過這樣靚聲的Tidal, 看得出師兄在系統花了不小時間和心血!今天真的獲益良多,再謝!

回復

感謝Dave兄借咗部Terminator俾我喺屋企試,如TChan兄所講,低頻係好好,其實整體都好好,密度又高,分析力又好,以價論貨其實係好正。店主Dave兄非常友善又好傾,讚!

評分

查看全部評分

回復

jimmypkh 發表於 2019-1-31 13:37
感謝Dave兄借咗部Terminator俾我喺屋企試,如TChan兄所講,低頻係好好,其實整體都好好,密度又高,分析力 ...

多謝Jimmy兄熱情款待,套MBL超正,貓兒也很可愛 .祝你豬年身體健康,財源廣進!
回復

開工大吉!
祝大家豬年身體健康,金銀滿屋。
Denafrips 外借試聽活動繼續,有興趣請聯絡小弟安排時間。
Regards,
Dave
回復

真的未聽過Ares, 開部檢查幫客煲下,5k 有找無投訴喎!
回復

回復

回復

Howenintco 發表於 2019-3-3 16:01
真的未聽過Ares, 開部檢查幫客煲下,5k 有找無投訴喎!

論音色密度Terminator真係殺手級。底下的唔知差多少?

評分

查看全部評分

回復

一向覺得BlackCat Silverstar 7 Coaxial 正!估唔到贏到i2s HDMI...
Terminator, I will be back!

評分

查看全部評分

回復

回復

dekiller 發表於 2019-3-7 00:48
論音色密度Terminator真係殺手級。底下的唔知差多少?

這星期六有機會聽晒4部. 到時再報告下.
回復

Howenintco 發表於 2019-3-7 23:53
這星期六有機會聽晒4部. 到時再報告下.

評分

查看全部評分

回復

Keeping these guys warmed up until then. Black Venus, Silver Pontus, Ares

評分

查看全部評分

回復

回復

今天多謝張師兄親臨來試聽和最後即場落單取走全新銀色Terminator, 大家也把握機會試聽了三部Termnator, Venus (黑) , & Pontus.

很快數小時過了,再次多謝惠顧和支持Denafrips的音色和質量。

評分

查看全部評分

回復

很開心的週末,客人和朋友們過來,聽了不同Denafrips解碼,朋友還帶來一套MBL CDT+DAC 來玩,快樂也!
回復

MBL Transport 去 Terminator 用咩線?
回復

paulpaul1 發表於 2019-3-11 14:51
MBL Transport 去 Terminator 用咩線?

AES silver type brought over by the owner.
回復

最新DENAFRIPS 產品:The Artemis 旗艦級耳機擴音機。歡迎自備任何所需東西試機。基於口味和個人衛生關係,我們不提供耳機作試聽用,謝謝。
回復

可到哪試聽?有地址,須預约嗎?thx
回復