新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 27051|回復: 190

[電源線] 再入毒海 t-adler 凱撒大帝

試咗條亞歷山大都好滿意
決定加碼再入多條凱撒大帝

評分

查看全部評分

這條凱撒的有一種圓滑高貴的味.但又有立體通透、及寧靜漆黑的背景。最後都買咗兩條。跟住又買咗條大力神咁老頂
回復

冇錯呢條線性價比一留大力神我都好想試,但可惜冇貨
回復

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復

我只係一位用家並非你所講的打手請自重。
回復

don't know about the sound, but the brand is not very honest. still remember years ago they claimed to be a Germany brand, but it's not.

Being a consumer product, the product could be good; however, i think it's also very important for the brand to be truthful to the consumers. if it is a local brand, then sell it as a local brand.

評分

查看全部評分

回復

henrykee 發表於 2019-1-24 11:52
don't know about the sound, but the brand is not very honest. still remember years ago they claimed  ...

回復

香港海關人員負責執行香港法例第362章《商品說明條例》及當中的八條附屬法例,目的是禁止在營商過程中,對提供的貨品作出虛假商品說明、以及虛假、具誤導性或不完整的資料及錯誤陳述,以保障消費者。

https://www.customs.gov.hk/tc/co ... ade_desc/index.html
回復

最近2個朋友入咗T-Adler Hercules, 都話呢條電源線好正!

評分

查看全部評分

回復

小弟有留意過 T-Adler Hercules. 再上網睇下x仁推介.終於忍不住入手.真係超班之作.放CD位置.冇論密度.立體感.人聲通透度.令人難忘.尤其背景特別寧静.比起小弟現用siltech Ruby Hill 簡直係唔同班數...

評分

查看全部評分

回復

mingchiho 發表於 2019-3-8 00:09
小弟有留意過 T-Adler Hercules. 再上網睇下x仁推介.終於忍不住入手.真係超班之作.放CD位置.冇論密度.立體 ...

我只知插後級,原來可以插CD

評分

查看全部評分

回復

Sohappy 發表於 2019-3-8 00:30

插cd效果點

評分

查看全部評分

回復

starhifi 發表於 2019-3-7 13:42
最近2個朋友入咗T-Adler Hercules, 都話呢條電源線好正!

請HiFi爺,必試

評分

查看全部評分

回復

Sohappy 發表於 2019-3-8 00:30

全能綫
回復

很多謝Dick爺的好推介,我知一試必中毒,還是不使為妙 , 最近使親件件荷包大出血,都係唔好咁花心好

評分

查看全部評分

回復

starhifi 發表於 2019-3-8 03:14
很多謝Dick爺的好推介,我知一試必中毒,還是不使為妙 , 最近使親件件荷包大出血,都係唔好咁花心好{:7_9 ...

HiFi爺試完就知咩叫今生無悔

評分

查看全部評分

回復

再入火海買多條大佬 大力神

評分

查看全部評分

回復

KelvinLiu@FB 發表於 2019-3-8 07:17
再入火海買多條大佬 大力神

最鐘意睇開箱
回復

槍王兄 咁早呀
回復

starhifi 發表於 2019-3-8 03:14
很多謝Dick爺的好推介,我知一試必中毒,還是不使為妙 , 最近使親件件荷包大出血,都係唔好咁花心好{:7_9 ...

Hifi爺 星期六囉比你試

評分

查看全部評分

回復