新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 14195|回復: 37

[其他] LH Labs 苦主

終於有人組織資料想追討,可以加名。我自己只係買咗部wave

---

alright...here we go.

Sheet has been created:
https://docs.google.com/spreadsh ... ww/edit?usp=sharing

In case you want to be part of this sheet pls send me an email to defraudedbylhl at gmail dot com with the following  details:
- username (as mentioned.. it is hidden)
- "your" forum where you use the username
- from which continent you are
- which LHL device(s) you have backed and
- how much you paid for each backed device.

評分

查看全部評分

我都加了, 大家快d一齊追討
回復

Tylar兄 :
我也要加入!  

請問表格內 "Forum" 的意思是甚麽呢?
HF = Hiendy Forum?

Thanks!
回復

CKKeung 發表於 2019-2-16 11:06
Tylar兄 :
我也要加入!   

Forum係指你係用開邊個論壇(e.g. head-fi; computer audiophile, etc.)同埋網名
呢度版主唔介意嘅話我哋可以直接話係來自香港Hiendy

評分

查看全部評分

回復

終於有人出來追討!
我都要加入!原來都都已經係2014年嘅事,五年了
回復

tyler 發表於 2019-2-16 11:13
Forum係指你係用開邊個論壇(e.g. head-fi; computer audiophile, etc.)同埋網名
呢度版主唔介意嘅話我哋 ...

Many thanks for your coordination!

今晚回家計計數後就會 email 你加入追討!   
回復

CKKeung 發表於 2019-2-16 11:17
Many thanks for your coordination!

今晚回家計計數後就會 email 你加入追討!     ...

其實呢個list 唔係我發起統籌  係外國forum 嘅苦主攪嘅,佢哋想推廣出去尤其係亞洲區所以我就係度宣傳下。

LH Labs 一路唔肯講幾多人無收到perk 又話唔見咗個order list 等等去逃避責任所以呢家就由苦主自己組織。假如有一定數量金額就容易啲攪大搵執法部門追討。

講返個list, HF 指head-fi 我哋呢度會員可以用hiendy。至於買過啲乜上返indiegogo login 就睇得返。

評分

查看全部評分

回復

tyler 發表於 2019-2-16 11:46
其實呢個list 唔係我發起統籌  係外國forum 嘅苦主攪嘅,佢哋想推廣出去尤其係亞洲區所以我就係 ...

多謝師兄嘅說明,今晚send e-mail加入追討行列!
LHL一直逃避,佢收收埋埋嘅支金,都超過佰幾萬美金,但成五年時間,一粒螺絲都未收過
回復

唔該哂tyler, 我都要加入
回復

各位師兄,你們將資料醫貓下電郵可以了

[email protected]
回復

多謝師兄,我計完都會email 去
回復

Me too!

Many thanks tyler ching !!

the original link:
https://audiophilestyle.com/foru ... 13&tab=comments

the organiser name: Marflao
回復

估唔到呢度咁多苦主。。。其實lhl 係indiegogo 搞咗幾個campaign,應該收到6M USD,想討回公道就行動喇。

另外我同呢個統籌啱啱聯絡上,@la1209 師兄佢叫我同你問好,因為佢買過你啲嘢
回復

tyler 發表於 2019-2-16 15:26
估唔到呢度咁多苦主。。。其實lhl 係indiegogo 搞咗幾個campaign,應該收到6M USD,想討回公道就行動喇。

...

係呀A.S.(C.A.)上面都有好多人用緊我啲LPS
Markus係老客戶了,2014年就搵我訂做了。

估唔到呢間嘢集咗成6M US
回復

tyler 發表於 2019-2-16 11:13
呢度版主唔介意嘅話我哋 ...

事件即係眾籌然後托水龍?
落Hiendy 網名冇所謂,隨你地喜歡,呢個平台一向透明及公開

評分

查看全部評分

回復

bigpun1975 發表於 2019-2-16 18:28
事件即係眾籌然後托水龍?
落Hiendy 網名冇所謂,隨你地喜歡,呢個平台一向透明及公開 ...

無錯,係托水龍,呢個主事人Larry Ho已經嗅哂朵!
回復

la1209 發表於 2019-2-16 20:00
無錯,係托水龍,呢個主事人Larry Ho已經嗅哂朵!

Larry Ho係香港人?
回復

racewong 發表於 2019-2-16 20:09
Larry Ho係香港人?

美藉台灣人, 我在香港同他食個一餐飯,早知果時叫他回水
回復

Ray@_@ 發表於 2019-2-16 20:15
美藉台灣人, 我在香港同他食個一餐飯,早知果時叫他回水

咁衰?
回復

Larry Ho 就發喇,6 Million 美金就咁袋袋平安,得閒就搵個打手出嚟話啲項目有進展就算。

物極必反,條打手太寸所以終於有人做嘢。都未見過幾個海外大forum 咁齊心肯比人針對性攞資料。諗諗下都要post 去其他中文討論區,師兄們可以幫下手。

評分

查看全部評分

回復