新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: bigpun1975

[測試報告] 嚴選十萬元前後級之(六)SOUND MASTER

AS881 發表於 2019-3-20 18:00
我明白! 雖如此但你比較YS audio, 人地D嘢甚至用咩牛, 料, 清清楚楚, 你知道你買緊乜!但Soundmaster 唔 ...

咁或者D聲有獨到之處呢。  
回復

dekiller 發表於 2019-3-20 20:12
咁或者D聲有獨到之處呢。

特別易壞就最獨特
我會好直接, 有好我一定讃, 差我一定弹! 唔係幫人賣廣告,亦唔洗就住講...

評分

查看全部評分

回復

AS881 發表於 2019-3-21 06:46
特別易壞就最獨特
我會好直接, 有好我一定讃, 差我一定弹! 唔係幫人賣廣告,亦唔洗就住講... ...

我無用過SM, 不過我朋友用了佢地既前後級長達十年, 最近開始有少毛病, 但佢返去搵舖頭, 老闆都很有耐性了解問題, 及後知道只是小問題, 佢仲教我朋友如何解決。

依家我朋友都一直用得好開心。

所以我不贊同你地話佢既耐用性問題。 反之老闆待客有禮, 每次我上去聽野, 都有幾個熟客喺舖頭與老闆交流。

你地如果有SM既器材有問題, 隨時都可以拎番舖頭比佢維修呢。
回復

racewong 發表於 2019-3-21 11:40
我無用過SM, 不過我朋友用了佢地既前後級長達十年, 最近開始有少毛病, 但佢返去搵舖頭, 老闆都很有耐 ...

我上次上去試音都有幾位發燒友響道聽野,見佢地同Peter有傾有講,似乎係熟客,搞到我都吾好意思試咁耐
回復

racewong 發表於 2019-3-21 11:40
我無用過SM, 不過我朋友用了佢地既前後級長達十年, 最近開始有少毛病, 但佢返去搵舖頭, 老闆都很有耐 ...

FB 早排先比人媽到七彩!唔緊要,自己鐘意就快買!
回復

AS881 發表於 2019-3-21 12:58
FB 早排先比人媽到七彩!唔緊要,自己鐘意就快買!

回復