新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: Simplythere

[後級] 開箱: Sanders Magtech 屏風伴侶

KKKY 發表於 2019-3-30 20:13
電郵過廠家問過可以免費維修,但要整機發到美國運費自已承擔哦。仲系要我揾國內飛韻美代理解決 ...

睇唔明。1,你在那里?  2,機從那里買的?    3,最初點解要調直流?
回復

Ching, which Maggie model you are using?
回復

iwcer 發表於 2019-4-1 11:24
Ching, which Maggie model you are using?

3.7i. you can see my system in my signature.
回復

dekiller 發表於 2019-3-30 21:02
睇唔明。1,你在那里?  2,機從那里買的?    3,最初點解要調直流?

1.我在国内粤港澳大湾区,2.国内买,3系国内代理要求调整噶,唔调好过调了
回復

KKKY 發表於 2019-4-2 08:34
1.我在国内粤港澳大湾区,2.国内买,3系国内代理要求调整噶,唔调好过调了  ...

佢要求調咁神奇。咁就叫佢換過部給你吧。以為是膽機可以任調咩。
回復

Congrats on your new amp! happy listening
回復

dekiller 發表於 2019-4-2 09:03
佢要求調咁神奇。咁就叫佢換過部給你吧。以為是膽機可以任調咩。

哎!当教训了,CODA的声好一般者,有对比就有伤害。
回復

KKKY 發表於 2019-4-2 12:51
哎!当教训了,CODA的声好一般者,有对比就有伤害。

我也不喜歡Coda。
回復