新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 7426|回復: 14

[喇叭] Avantgarde 號角

請問有C兄玩呢隻號角嗎?有既話有無分享?另外有知道代理係邊間嗎?
代理喺大陸喎。
回復

超好聲, 但size太大, 香港好多家庭都放唔落
回復

I am playing Avantgarde UNO XD.  Very happy.

評分

查看全部評分

回復

還有Acapella。
回復

放得落大號角就要試埋同樣來自德國嘅odeon
回復

I am using Uno in Hong kong and Trio in Taipei.....:-)

回復

dominiquetu 發表於 2019-4-23 12:26
I am using Uno in Hong kong and Trio in Taipei.....:-)

係喎。 忘記左你係Avantgarde Fans添
回復

Avantgadre 應該細過 Odeon。另外Avantgarde係咪active speakers?
回復

Acapella係咪active speakers?
回復

wushu 發表於 2019-4-25 02:09
Avantgadre 應該細過 Odeon。另外Avantgarde係咪active speakers?

睇你玩邊款Odeon, Odeon 28/3 計埋horn其實細過Avantgarde Duo XD 同 UNO Fino,但係師兄你好似係想玩active speaker?
回復

wushu 發表於 2019-4-25 02:09

Avantgarde woofer 係 active.
回復

LanLan 發表於 2019-4-25 09:50
睇你玩邊款Odeon, Odeon 28/3 計埋horn其實細過Avantgarde Duo XD 同 UNO Fino,但係師兄你好似係想玩ac ...

請問Odeon香港邊度有得試?
回復

Avantgarde Acapella代理都在上海
回復

wushu 發表於 2020-3-27 20:53
請問Odeon香港邊度有得試?

而家係南京威虹做代理,唔知香港仲有冇代理
回復