新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 9046|回復: 9

[官方活動] [唔駛報名] 星期日玩盡HIENDY俱樂部

今個星期係HIENDY俱樂部正式招待會員既日子, 所以星期日HIENDY三子決定拋妻棄子, 同你地玩盡俱樂部三大區域.

包括:

兩聲道音響區, 鎗王工作室 及 百事影院

第一節: 14:00 - 16:00
第二節: 16:30 - 18:30

每節既節目安排係 :

大廳套FIREBIRD + SOULUTION + GENESIS,

WhatsApp Image 2019-05-16 at 15.46.06(2).jpeg

工作室聽 NOTTINGHAM ANNALOG + 猫仔推YG SONJA 2.3,

WhatsApp Image 2019-05-08 at 21.49.15(1).jpeg

而喺工作室入面既器材有少少唔同左, 今次我地使用EAR ACUTE 4 + DAC 4, 前後及唱放使用EAR 老頂前級912簽名版.

WhatsApp Image 2019-05-16 at 15.46.06(1).jpeg

WhatsApp Image 2019-05-16 at 15.46.06.jpeg

百事影院方面

AMP係使用YAMAHA最新既CX-A5200 + MX-A5200前後級, 配搭SENSA SOUND 7.2.4. 投影使用SONY VPL-VW270ES.

WhatsApp Image 2019-05-16 at 16.02.41.jpeg

WhatsApp Image 2019-05-16 at 16.02.41(2).jpeg

WhatsApp Image 2019-05-16 at 16.02.41(3).jpeg

當然唔少得供電既超級電箱POWER LAB.

WhatsApp Image 2019-05-16 at 16.05.45.jpeg

今次我地務求要你地玩到唔捨得走.

而今次星期日既特備節目, 係不需要報名. 你地自己組隊搵埋朋友一齊上黎又得, 自己一個上黎搵我, 豬賓, 百事佬吹水又得.

我報名吹水

評分

查看全部評分

回復

等我約我老友一齊上去學下野先

評分

查看全部評分

回復

有無手信先...
回復

hkmate 發表於 2019-5-16 18:15
等我約我老友一齊上去學下野先

歡迎之至...
回復

我帶酒可以嗎?  
回復

拎左上黎先講
回復

去後樓梯劈過...
回復

自從多月前,我老友同你入了XTZ的十仔,直至早幾日才有空,去友人家中,認真的用耳了解,發現XTY的10仔十分夠量,與本人家中的太X火,實在是各有各特性和風格,用同一段片段播放,再和老友,淺入淺出的討論,結論是沒有較好,因兩隻10仔各有所長,是一隻值得擁有,十分之高性價比的10仔!若要在雞蛋裏挑骨頭,那骨頭便是體積確是10分巨大!

另外,本身是低音發燒友的友人,參加了你們早幾日,舉辦的Yamaha研習班,有機會好好地體驗一下,今次示範用的足一米闊的XTZ十仔(也可直身擺放),他說出來的效能,絕不會,只是加多一隻10仔的效果,是很有驚喜的! 友人是這樣形容:『我終於知道,咩叫做真正的掃褲腳,我連件衫,頭髮都豎起』! 亦都因為友人的體驗,促使我要即刻,報過兩日天龍的研習班!

最後,本人只是初燒友,若有不對,請更正本人,我定會虛心聆聽感恩!

評分

查看全部評分

回復

今日終於上左去, 又再一次見識到hi end音響器材, 好好聽, 而且我本身唔玩av, 但經過這次就令我感受到強大的多聲道環繞震撼力, 槍王, 豬賓, 百事佬同埋Steven好有誠懇招待我們, 可以舒舒服服地享受過程, 多謝你們!

評分

查看全部評分

回復