新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 5539|回復: 3

[家庭影院] [接受報名] 經典試機碟之夜

活動類型:
影碟共享夜
開始時間:
2019-6-3 19:00 至 2019-6-3 20:30 商定
活動地點:
九龍荔枝角永康街26號順昌工業大廈10A「HIENDY影音俱樂部」
已報名人數:
報名截止:

由5.1 , 7.1, 9.2, 以及Dolby digital, DTS, True HD , 到現在Dolby Atmos, DTS-X.
如果由現今新制式,播返一啲經典嘅試音碟,會唔會比到一啲新感受我哋呢?
就係因為咁,我「豬賓」就想用一啲頂級家庭影院器材同大家玩返晚,當然唔會少得以真4K, 全新聲效格式做示範,只演一場,大家千萬不可錯過!

日期:03-06-2019 (星期一)
名額:12人
時間:晚上 7:00 - 8:30
地點:九龍荔枝角永康街26號順昌工業大廈10A「HIENDY影音俱樂部」

參加辦法:
- 請點擊帖子頂部 [我要參加],填上姓名及電話,然後點擊 [提交],管理員收到申請後會發pm給你確認;
- 如報名人數超過法定名額,將會以抽籤形式選出參加者;
- 2019年6月2日中午12時截止報名,同日晚上公佈抽籤結果;
- [公佈結果] 帖子為活動最終出席名單。

演示器材

Yamaha CX-A5200 前級
CXA5200BLicUCAGBEFKLRTSPV_4096x3241_8e3b67cd68aed98d892f6a4b69c8eed7.jpg

Earthquake Cinenova 後級

Sensa Sound THX 認證喇叭

Rainbow Fish Crystal Clear 8K HDMI

TRIBUTARIES 各款線材
175652pcp6p0d7w2k7p472.bmp

已通過 (14 人)

留言 申請時間
Wingleong 2019-5-30 21:19
edmondusa 2019-5-30 15:02
dtses2002 2019-5-30 13:22
Salemsalem

thx

pangling 2019-5-29 22:09
dd88

1位

greens 2019-5-29 17:23
hkmate 2019-5-29 11:51
Samson2011 2019-5-29 10:04
lauwaipong

1位

garyportia 2019-5-29 09:03
YukLeongChan 2019-5-29 07:11
tt2328

THX!

fm31331 2019-5-28 23:08
我帶多一名member(新手一名)來,謝謝
回復

各位報左名嘅會員,明晚全數招待,不用抽籤,到時見!
回復

辛苦版主,明晚見。
回復