新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 5149|回復: 12

[官方活動] 『花絮及會後討論』 AUDIOLINK教你玩靚電

IMG_20190529_190329.jpg IMG_20190529_191443.jpg IMG_20190529_191402.jpg IMG_20190529_185921.jpg IMG_20190529_185138.jpg
可唔可以星期日都開放下, 平日夜晚好多時要返工呢
回復

今晚聽咗AudioLink的Philips Sir的剖析,令我更明白獨立HiFi電箱的架構及好處。
再加上Philips Sir今晚解釋全新”Century Power Box”Hi-Fi電箱的功能及優點,令我有更換升級的衝動。

另小弟剛剛在幾個月前完成了新居裝修,在影音專用電箱的架構及用料要多謝Philips Sir給與小弟不少專業意見。

以下連結是分享小弟影音專用電箱的建構。
https://www.hiendy.com/hififorum ... page%3D6&page=1

評分

查看全部評分

回復

Look forward to The Century Power Lab 2.0. Down size of both box n price!!

評分

查看全部評分

回復

十幾年前Philip 爺已經幫小弟用靚電缐裝獨立hifi電源。

效果一流過一流一

評分

查看全部評分

回復

Spider-Man 發表於 2019-5-30 06:21
Look forward to The Century Power Lab 2.0. Down size of both box n price!!

睇黎個個都等緊佢個CENTURY POWER LAB 2.0喎
回復

可唔可以星期日都開放下, 平日夜晚好多時要返工 x2
回復

jw2387 發表於 2019-5-30 20:45

星期六都會搞下活動,今個星期六都有,有冇參加呀?
回復

jw2387 發表於 2019-5-30 20:45

星期日先得閒?

星期六呢?
回復

星期六上午開工, 下午至得
回復

bigpun1975 發表於 2019-5-30 20:51
星期六都會搞下活動,今個星期六都有,有冇參加呀?

明天先反香港, 趕唔切
回復

jw2387 發表於 2019-5-31 00:08
明天先反香港, 趕唔切

我地個event係下午喎
回復

到港都下午3點, 重要先車大人反庢企...趕唔切啦
回復