新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 7726|回復: 7

[兩聲道] [接受報名] 一切從玩家出發 WEISS 分享會

活動類型:
朋友聚會
開始時間:
活動地點:
荔枝角永康街26號順昌工業大廈10A 「HIENDY影音俱樂部」
已報名人數:

上星期六方浪KENT SIR既WEISS技術分享會就爆到七彩, 不過好多會員都話聽得唔夠喉, 問我可唔可以攪多場只係聽WEISS既試聽會.
HIENDY俱樂部就正正為左你地既要求而生, 自己地方, 想點玩都得啦. 不過講到WEISS既分享, 有排都未輪到我同你地分享, 所以今次我邀請左[史的墳]為大家分享一下佢作為WEISS現用家, 使用上有D咩要留意, 最緊要當然係點先可以令部WEISS玩得更靚聲啦.
我約左佢下星期四晚 27-JUN, 上黎HIENDY俱樂部一齊玩. 無論你地係WEISS準買家或者係WEISS用家, 都要快D 按上面[我要參加], 名額有限, 只開一場.

有興趣既網友就快D報名啦.

日期:2019年6月27日(星期四)
時間:20:00 - 22:00
地點:荔枝角永康街26號順昌工業大廈10A
「HIENDY影音俱樂部」
名額:每場15人 (只招待HIENDY會員)

參加辦法:

- 請點擊帖子頂部 [我要參加],填上姓名及電話,然後點擊 [提交],
   管理員收到申請後會發pm給你確認;
- 如報名人數超過法定名額,將會以抽籤形式選出參加者;
- 2019年06月25日中午12時截止報名,同日晚上公佈抽籤結果;
-「公佈結果」帖子為活動最終出席名單。

已通過 (7 人)

留言 申請時間
P8seller 2019-6-24 21:37
dtses2002 2019-6-24 13:09
SupraWong 2019-6-24 02:55
BIGMonster 2019-6-24 01:56
PatrickChan@FB 2019-6-23 23:52
tung05 2019-6-23 23:19
Casper728 2019-6-23 21:40
報左名既會員, 明天見.
回復

明天見
回復

明天見
鎗王明晚8點先開場?會早D有歌聽嗎?
回復

dtses2002 發表於 2019-6-26 21:31
明天見
鎗王明晚8點先開場?會早D有歌聽嗎?

可以呀。 你幾點到?
回復

6:30我都可以
回復

當然可以啦,我喺俱樂部等你
回復

多謝鎗王同史的墳!

當晚史的墳分享福了好多玩CAS心得,如RIP碟有什麼要主意及WEISS一些設定。即時示範不同附件對CAS帶來的效果。還有示範了CD,黑胶同CAS比較。

對我十分有幫助。

回復