新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: bmb_hd

[商戶廣告] 一部不少影音發燒友入手的媒體播放機

momolee 發表於 2019-8-21 08:15
Ching 唔該pm 箭豬牛版幾錢?
現在用緊兩三年前himedia Q5 4 代
呢部畫質係咪一定超越? ...

Ching 你好!

你可以去以下facebook link 看看評價, 裏面有用家比較你講的那部Q5 4代。
https://facebook.com/groups/4736 ... id=1218313851664187

另外以下外國用家都有同不同的媒體播放機比較

關於價錢我已經pm 了你,謝謝!
回復

matt 發表於 2019-8-21 16:13
my old av amp doesn't has hdmi, if use optical from this machine to Lexicon, any big difference?

Ching, I haven't try using Optical Cable.
回復

bmb_hd 發表於 2019-8-21 23:23
Ching 你好!

你可以去以下facebook link 看看評價, 裏面有用家比較你講的那部Q5 4代。

謝謝
回復

bmb_hd 發表於 2019-8-21 23:23
Ching 你好!

好似收到PM
回復

已resent. Thanks!
回復

這部M9702 v3, 唔怪之得咁受歡迎,v3 版在主板硬件改良後,畫質媲美兩倍身價嘅4K UHD碟機,另外v3 PLUS 版在LPS加持下,就算越級挑戰,聲音表現一點都不失禮!
https://www.facebook.com/885093888192922/posts/2569496486419312/

M9702+

M9702+

評分

查看全部評分

回復

How much? please
回復

Yuppi hing, pls. check pm.
回復

最新內置LPS版本轉用了 Talema LPS 線性電源。

9702 Telama Top.jpg 9702 Telama Top_LPS.jpg 9702 Telama Top_close.jpg
回復

hi大口兄

想問下部機價錢

Thx
回復

bmb_hd 發表於 2019-9-4 14:35
Yuppi hing, pls. check pm.

thanks
回復

marco 發表於 2019-9-4 14:57
hi大口兄

想問下部機價錢

marco hing,

I have pm. you the prices 4 days ago, have you received it?

Pls. inform me if you receive no message from me. Thanks!
回復

bmb_hd 發表於 2019-9-4 16:28
marco hing,

I have pm. you the prices 4 days ago, have you received it?

good morning 大口兄,

剛剛睇到了,thank you so much.
回復

師兄,
請問最新內置LPS版本,轉用了 Telama LPS 線性電源的賣幾錢?
回復

想問下部機價錢

Thx
回復

mrjbrown 發表於 2019-10-4 17:59
師兄,
請問最新內置LPS版本,轉用了 Telama LPS 線性電源的賣幾錢?

Sorry, 晚了回復,請查收pm。
回復

MTX 發表於 2019-10-8 02:39
想問下部機價錢

Thx

已pm, 謝謝!
回復

請問部機可否外接藍光盤去睇碟嗎?
回復

xbox360 發表於 2019-10-10 00:24
請問部機可否外接藍光盤去睇碟嗎?

不能啊!

多謝師兄的垂詢。
回復

最新內置線性電源版本已轉用 Talema 環牛:

Talema 從1975 年起就開始設計並製造環型變壓器(俗稱環牛)。
Talema 環牛有不少高檔Hifi廠機在使用,e.g. Goldmund SRP2.3前级, Mark Levinson No. 380s前级等
這最新Talema 版感覺比之前的箭豬牛版畫面更sharp 醒少少,另外聲音分隔度更好,低頻線條更分明。

評分

查看全部評分

回復