新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 3466|回復: 2

[官方活動] 星期五晚-家庭影院之電源重要性研討班 - SINE

https://www.hiendy.com/hififorum ... p;extra=#pid2953834

又係我鎗王過黎AV區攪活動, 上次我地已經喺百事影院攪過電處對AV系統有幾大幫助. 到場既會員都明白到電源處理器可以對聲與畫有著明顯提升.
WhatsApp Image 2019-07-20 at 00.15.47(2).jpeg
今次我又搵左另一品牌SINE, 講起SINE這品牌大家都知邊佢係香港品牌, 以電源器材最為熱賣, 尤其係拖板及電源線.
喺兩聲道果邊我地已經比較過SINE對聲音既幫助有幾大, 係時侯要攪番場EVENT喺百事影院了.

襯住新漢部價值12萬既STORM仲喺俱樂部, 我同百事佬傾左, 今次喺器材方面, 我地唔再玩一套STORM前後級, 我地今次會以STORM 16聲道前級, 配搭兩部大地震後級.

而喇叭方面, 上次玩完SENSA SOUND, 今次就試下STORM + XTZ有咩驚喜比大家.

喺器材方面, 絕對有新鮮感.  

至於SINE既產品, 我今次就安排左五樣配件比大家AB比較.

1) SINE 太極墊

2) SINE Coliseum II PC

3) SINE Canton PC

4) Zunmu PC

5) SINE S60A Power Conditionor

WhatsApp Image 2019-07-20 at 00.15.47.jpeg
WhatsApp Image 2019-07-23 at 14.13.03(4).jpeg

我地將會續一加上套STORM, LX800, 務求令大家容易了解線材與墊材對聲音與畫質的提升.

咁吸引既活動, 你地仲唔快D報名? 名額只得12個咋.

https://www.hiendy.com/hififorum ... p;extra=#pid2953834

日期: 26-Jul-2019(星期五晚)
時間: 19:30 - 21:00
地點: 荔枝角永康街26號,順昌工業大廈, 10A
電話: 6508 8000
名額: 12人 (只招待HIENDY會員)

來源: 星期五晚-家庭影院之電源重要性研討班 - SINE
依套AV組合, 竟然比到我聽HIFI既感覺.

我覺得玩兩聲道既你地, 今晚都要抽空上黎感受一下.
回復

racewong 發表於 2019-7-26 13:45
依套AV組合, 竟然比到我聽HIFI既感覺.

我覺得玩兩聲道既你地, 今晚都要抽空上黎感受一下. ...

咁正
回復