新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 14459|回復: 40

[官方活動] Hiendymall 一週年感謝祭:第一彈 XTZ Speaker

Hiendymall 一週年感謝祭:

為興祝Hiendymall成立一週年,我們將搜羅一些具質素,而且抵買的影音產品,以回饋各會員。

Hiendymall 感謝祭第一彈: XTZ

XTZ 一向以直銷方法行銷,一向甚少給予任何折扣,Hiendymall 現予代理商達成共識,由即日起至,31-8-2019,Hiendymall 全線XTZ產品將以9折出售,機會難逢,請把握時機!

請到以下連結選購:

https://www.hiendymall.com/index ... ;manufacturer_id=23

來源: Hiendymall 一週年感謝祭:第一彈 XTZ Speaker
Subwoofer 好抵買
回復

有d 心動...
回復

係咪上次上俱樂部話要度下位嗰位呀?

限時特價呀,要快
回復

bigpun1975 發表於 2019-8-8 23:04
係咪上次上俱樂部話要度下位嗰位呀?

限時特價呀,要快

應該唔係我...我無上過俱樂部呀  

不過係咪上去有得試聽?
回復

miata22 發表於 2019-8-8 23:05

不過係咪上去有得試聽?   ...

呢排 AV show要全部出動呀,未安排到,
不過XTZ 好多師兄入手都冇投訴,唔洗擔心啦
回復

bigpun1975 發表於 2019-8-8 23:08
呢排 AV show要全部出動呀,未安排到,
不過XTZ 好多師兄入手都冇投訴,唔洗擔心啦 ...

明白嘅,過左個weekend 再睇下. 唔該晒
回復

miata22 發表於 2019-8-8 23:10
明白嘅,過左個weekend 再睇下. 唔該晒

FYI

https://www.hiendy.com/hififorum ... p;extra=&page=1
回復

bigpun1975 發表於 2019-8-8 23:12
FYI

https://www.hiendy.com/hififorum/forum.php?mod=viewthread&tid=130400&extra=&page=1

Thx, 本來想pm請教下你,不過我未夠分用呢個功能.. XDDDDD

評分

查看全部評分

回復

miata22 發表於 2019-8-8 23:05

不過係咪上去有得試聽?   ...

如果要試就再安排,暫時有啲器材都借調左去 AV SHOW, 所以都要等啲器材返黎
回復

miata22 發表於 2019-8-8 23:14
Thx, 本來想pm請教下你,不過我未夠分用呢個功能.. XDDDDD

可以pm了
回復

唔該晒
回復

十仔抵玩其他都平過淘仔
回復

您們好,本人想找一對天空喇叭,一對back sur,請問XTZ有3款選擇應選那一款呢比較好(是否可配合Focal 前及中置,還有這3款喇叭是否有原裝上天花及掛牆架)呢?而本人器材為AV AMP DENON AVR-X7200WA, 前置將會轉用Focal Aria 926, 中置現用緊Focal CC 900, 超低為EARTHQUAKE MiniMe P12V2.
1: XTZ 95.22 WALL SPEAKER
2: XTZ SPIRIT 2
3: XTZ CINEMA S2 ATMOSPHERE
回復

hangshun 發表於 2019-9-13 22:06
您們好,本人想找一對天空喇叭,一對back sur,請問XTZ有3款選擇應選那一款呢比較好(是否可配合Focal 前及中置 ...

等我問下百事先
回復

謝過鎗王幫忙.....
回復

hangshun 發表於 2019-9-13 22:06
您們好,本人想找一對天空喇叭,一對back sur,請問XTZ有3款選擇應選那一款呢比較好(是否可配合Focal 前及中置 ...

https://www.hiendy.com/hififorum ... read&tid=105014

https://www.hiendy.com/hififorum ... p;extra=&page=1

找到些資料

回復

bigpun1975 發表於 2019-9-14 10:37
https://www.hiendy.com/hififorum/forum.php?mod=viewthread&tid=105014

https://www.hiendy.com/hifif ...

多謝幫忙找出資料,並知道內容是以XTZ CINEMA S2 ATMOSPHERE為2對天空喇叭,而後置XTZ 95.22 WALL SPEAKER,但想請問如天空喇叭也改為是XTZ 95.22 WALL SPEAKER 或是 XTZ SPIRIT 2又是否比較好一些,另外XTZ 95.22 WALL SPEAKER 及 XTZ SPIRIT 2 兩款喇叭是否都是同類型同聲底的喇叭呢?
回復

hangshun 發表於 2019-9-14 21:53
多謝幫忙找出資料,並知道內容是以XTZ CINEMA S2 ATMOSPHERE為2對天空喇叭,而後置XTZ 95.22 WALL SPEAKER, ...

我未用過spirit系列, 又未玩過95。

不如我問下廠方回覆先啦
回復

hangshun 發表於 2019-9-14 21:53
多謝幫忙找出資料,並知道內容是以XTZ CINEMA S2 ATMOSPHERE為2對天空喇叭,而後置XTZ 95.22 WALL SPEAKER, ...

俱樂部現正使用Cinema系列, 聲低大致致相同。

有興趣可以打比我地預約試聽。

6508 8000
回復