新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: racewong

[官方測試報告] Racewong report-高級音質的入門型號Auralic Aries G1

是啊,塞尔维亚出噶,中文好似叫维卡,顶班那条都过万,细佬买条最低班噶玩下 ,我都是过用IIS, AES,rca输入,同轴就最好音乐味, 包围感很强,但声场就细左d,同轴就试过朋友条Ensemble, 好靓声,塞尔维亚出噶器材都唔差,甘就整条玩下
回復

GGT260 發表於 2019-8-31 22:12
是啊,塞尔维亚出噶,中文好似叫维卡,顶班那条都过万,细佬买条最低班噶玩下 ,我都是过用IIS, ...

Oic. 香港應該無代理。

不過我試過用Varid hd silver條同軸, 都比usb好聲
回復

幾時又有得聽
回復

racewong 發表於 2019-9-1 09:37
Oic. 香港應該無代理。

不過我試過用Varid hd silver條同軸, 都比usb好聲

同轴当然好声过USB,USB最大噶缺点就系传输干扰,IIS都好过USB, 不过都系太直白,信号传输都比AES , 同轴还原准确,但缺乏感情,好似听仪器甘,当然,咸鱼白菜各有所爱

評分

查看全部評分

回復

你聽G2?
回復

Auralic 部升頻 Leo 唔知幾時出 ? 好似今次呢部升頻終於可以用喺其他機度
回復

icarusng07 發表於 2019-9-9 11:07
Auralic 部升頻 Leo 唔知幾時出 ? 好似今次呢部升頻終於可以用喺其他機度  ...

聽聞話要等到十一月...
回復

G1有做discount嗎?

My shop list now is Lumin U1 mini
回復

leo... 發表於 2020-7-27 00:01
G1有做discount嗎?

My shop list now is Lumin U1 mini

唔知呀,

不過我估應該無DISCOUNT

賣到唔夠貨...
回復