新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 5509|回復: 6

[官方活動] [接受報名] 影音之研究所 - 齊來感受TITAN LX FUSE威力

POWERHOUSE出品既FUSE喺兩聲道既表現已經得到公認. 而喺家庭影院方面, 佢地最新既TITAN LX亦出左一段時間, 不過有會員話三千蚊一粒FUSE係咪真係可以有咁大改善? 無得試又好難過到自己果關喎.

HIENDY有見及此, 聯絡POWERHOUSE代理AUDIOLINK, 喺今個星期五晚, 8月30日晚上19:30, 舉行一場[齊來感受TITAN LX FUSE威力]

當晚我地會有兩部LX800比大家AB測試. 而示範器材除左LX800外, 前級使用ONKYO前級RZ5100, 後級使用兩部大地震Cinenova 7
及Cinenova 7 Grande. 喇叭方面, 我地今次使用全套XTZ CINEMA系列.

日期:2019/08/30 (星期五)
名額:10人
時間:晚上 7:30 - 9:00
地點:九龍荔枝角永康街26號順昌工業大廈10A「HIENDY影音俱樂部」

請到以下連結報名.
https://www.hiendy.com/hififorum ... read&tid=131191
正噃,到時有無得平先?
回復

羅賓 發表於 2019-8-28 17:10
正噃,到時有無得平先?

當然有啦, 當晚參加既會員, 會有超超超筍即場價購買TITAN FUSE.
回復

racewong 發表於 2019-8-28 17:25
當然有啦, 當晚參加既會員, 會有超超超筍即場價購買TITAN FUSE.

換英式插頭裏面個條可唔可以
?有冇效果?
回復

羅賓 發表於 2019-8-28 19:06
換英式插頭裏面個條可唔可以
?有冇效果?

有呀, 有13A呢.
回復

我個部係入門雞,值唔值得投資呢 一於報名睇下效果先,多謝槍版主回覆
回復

槍版主唔好意思,我今晚有事嚟唔倒!
回復