新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 3922|回復: 2

[投影機] 國產新品~天貓魔屏x9s 智能投影機的入門推薦

大陸牌子既投影機,畫面雖然唔算出色,但無可否認,討好嘅外觀,大品牌的音響,人性化的投影設定,一體機的設計無疑相當有魅力。

有時只想係房間添置一臺新的投影機要求不是太高,或者係從來未用過投影機嘅客人而言,大陸牌子嘅投影機,的確係一個唔錯嘅選擇。

講到內地牌子除咗比較為人熟識嘅堅果,極米之外,仲有冇一點值得令人注意的牌子呢

今次想同大家介紹嘅就係天貓魔屏x9s

配有JBL品牌的音响,聲音方面唔會太差

值得一提的是光度目測真實流明大約有2000 ANSI, 比起目前堅果極米的還要光
•分辨率(dpi):1920x1080dpi
•技術:DLP技術
•變焦倍數:定焦
•對比度:10000:1
•操作系統:安卓
•亮度:4000流明(含)-6000流明(不含)
•梯形校正範圍:±40度
•支持色彩數目:10.7億色
•燈泡功率:50W
•燈泡壽命:30000小時
•縮放比:1.1:1
•是否可吊裝:是
•梯形矯正:垂直左右
•影片效果:3D

如果對大陸牌子有興趣又唔想淨系得堅果和極米選擇,或者你可以直接過嚟看看這一款投影機

樂科數碼
地址 旺角金雞廣場洗衣街39號23樓 2309室
Location: RM 2309, 23F/, Golden Era Plaza 39 Sai Yee Street, Mong Kok, KOWLOON
電話: 21109830
傳真: 31010035
Whatsapp: 91595475
營業時間 12:00 – 21:00
國產怕怕
回復

原諒小弟初來乍到,恭喜恭喜捧場來了!大家快樂
回復