新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 5510|回復: 5

[高清播放器] Zidoo 旗艦級 UHD2000 多媒體串流播放器

73029095_2482218298537367_8776353575853883392_n.jpg 72968454_2482218305204033_196724534542336000_n.jpg

Zidoo 旗艦級 UHD2000 多媒體串流播放器已經到左我地門市喇 !!

UHD2000 一如既往地傳承了曆代產品的優良品質, 更搭載新一代頂級 SOC 及 4Gb + 32Gb eMMC 超大記憶體, 保証 4K 超高清視頻的解碼性能及系統流暢度.

獨立 XMOS 音頻處理晶片, 真正做到 Native DSD 直通, 配合 ESS 9038 解碼晶片, 實現母帶級數的硬件解碼, 加上特別定制的高品質線性環牛, 令聲畫帶來更卓越的至高體驗, 滿足廣大發燒友的需求.

想了解更多 UHD2000 嘅旗艦級魅力, 就快啲黎旺角中橋商業大廈 1905 室啦 ~

詳細資料 :
http://www.micaudio.com/html/news/uhd2000/uhd2000.html
什麼價錢
回復

請問行唔行到DV?
回復

你好, 暫時未支援 Dolby Vision
回復

MICAudio國聲 發表於 2019-10-24 18:09
你好, 暫時未支援 Dolby Vision

知唔知幾時會支援DV?
回復

kingoffatboy 發表於 2019-10-24 19:25
知唔知幾時會支援DV?

廠方暫時未有進一步消息, 如果之後有更新, 我地會再大家公佈
回復