新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 10479|回復: 13

[兩聲道] 初嘗VERITY AUDIO熱賣OTELLO與AURENDER A100

活動類型:
線上活動
開始時間:
活動地點:
荔枝角永康街26號順昌工業大廈10A
已報名人數:
報名截止:
VERITY AUDIO一直喺發燒界都有好多FANS, 尤其係最入門FINN, 與上一級既Leonore

不過VERITY AUDIO上年開始, 將Leonore停產, 取而代之係最新款OTELLO.

新款OTELLO既外型與LEONORE好似差唔多, 不過睇埋佢既細節, 就發覺新款改動位置甚多.

WhatsApp Image 2019-11-09 at 19.02.51(5).jpeg

WhatsApp Image 2019-11-09 at 19.02.51(3).jpeg

WhatsApp Image 2019-11-09 at 19.02.51(4).jpeg

而今次EVENT另一主角AURENDER A100, 可謂全能既CAS首選, AURENDER新一代既STEAMER喺調音上進步左好多好多. 就好似依部入門級A100, 以三萬幾蚊既價錢, 竟然可以做到咁有音樂感, 又夠幼細. 攪到我都有小小心動想買部返屋企聽下TIDAL.

WhatsApp Image 2019-11-09 at 19.02.51(2).jpeg WhatsApp Image 2019-11-09 at 19.02.51(1).jpeg

示範會既其他器材仲包插出水電器既電源處理器示範, BOULDER 865合併機, 全線TQ系列包括STATEMENT電源線

DSC_8488 (Medium).jpeg

DSC_8489 (Medium).jpeg    

無論你地係VERITY AUDIO FANS, 或是想了解新一代AURENDER既吸引力, 就快D報名啦. 名額只得12個咋.

日期:2019/11/16 (星期六)
名額:12人
時間:14:00-15:30
地點:九龍荔枝角永康街26號順昌工業大廈10A「HIENDY影音俱樂部」

參加辦法:

- 請點擊帖子頂部 [我要參加],填上姓名及電話,然後點擊 [提交],管理員收到申請後會發pm給你確認;
- 如報名人數超過法定名額,將會以抽籤形式選出參加者;
- 2019年11月14日晚上八時截止報名,並於翌日公佈抽籤結果;
- [公佈結果] 帖子為活動最終出席名單;
- 如報名人數少於一半,大會可能終止活動。

已通過 (14 人)

留言 申請時間
roytam662

2位 , 好想試866

macmini

除非有交通問題, 都好想來拜訪

tarantino 2019-11-15 15:10
blover

866 好吸引

pj3617 2019-11-14 17:25
topsky 2019-11-12 13:20
Panda 2019-11-11 22:34
tst123 2019-11-11 22:12
Bomb_Dance 2019-11-11 22:05
RasRick 2019-11-11 21:30
RonaldLee 2019-11-11 19:41
sumchung 2019-11-11 17:45
ernest 2019-11-11 16:57
ivanso 2019-11-11 16:24
好消息, BOULDER最新合併機皇866將會在今次試聽會示範比大家聽.

WhatsApp Image 2019-11-14 at 16.51.50.jpeg

WhatsApp Image 2019-11-14 at 16.51.50(1).jpeg

所以今次既合併機將會由865升級到866. 而兩部機最大的提升就係輸出由150W升級至250W.

仲有龍駿音響更會喺今次的示範會送出幾張TELLURIUM Q煲機煲線CD.

未報名既會員, 快D去報名啦.

回復

回復

正呀!
回復

係呀, 你早到呀
回復

一定啦
回復

版主早晨,我也想參加,但置頂並沒有''我要參加"的選擇!
回復

blover 發表於 2019-11-15 08:43

我都想問,置頂沒有”我要參加”。
回復

tarantino 發表於 2019-11-15 11:41
我都想問,置頂沒有”我要參加”。

依家開番, 你地快D報名啦.
回復

blover 發表於 2019-11-15 08:43

依家開番, 你地快D報名啦.
回復

[花絮帖] 初嘗VERITY AUDIO熱賣OTELLO與AURENDER A100

https://www.hiendy.com/hififorum ... read&tid=132281
回復

想請教一下,本人不久前入手了一台Aurender A10,外形差不多,價格也與A100差不多,有沒有大神可以指教一下兩個型號的分別呢?
回復

cocainemelody 發表於 2019-12-2 22:44
想請教一下,本人不久前入手了一台Aurender A10,外形差不多,價格也與A100差不多,有沒有大神可以指教一下 ...

師兄,
Aurender A10可算是A100的大佬型號。
而當中比較大分別有以下幾點:
1)A10有XLR 及RCA輸出, A100只有RCA
2)  A10內置4T儲存,A100只有2T
3)  A10行左右聲度各一粒AK4490, A100只行一粒
所以設定及功能上A10會高一點,但價位相對較貴!
而A100會係追求高C/P值之選!
回復

vigoraudio 發表於 2019-12-3 09:24
師兄,
Aurender A10可算是A100的大佬型號。
而當中比較大分別有以下幾點:

多謝指教
回復