新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 3524|回復: 6

[官方活動] [接受報名] 初嘗VERITY AUDIO熱賣OTELLO與AURENDER A100

VERITY AUDIO一直喺發燒界都有好多FANS, 尤其係最入門FINN, 與上一級既Leonore

不過VERITY AUDIO上年開始, 將Leonore停產, 取而代之係最新款OTELLO.

新款OTELLO既外型與LEONORE好似差唔多, 不過睇埋佢既細節, 就發覺新款改動位置甚多.

WhatsApp Image 2019-11-09 at 19.02.51.jpeg

而今次EVENT另一主角AURENDER A100, 可謂全能既CAS首選, AURENDER新一代既STEAMER喺調音上進步左好多好多. 就好似依部入門級A100, 以三萬幾蚊既價錢, 竟然可以做到咁有音樂感, 又夠幼細. 攪到我都有小小心動想買部返屋企聽下TIDAL.

WhatsApp Image 2019-11-09 at 19.02.51(1).jpeg

示範會既其他器材仲包插出水電器既電源處理器示範, BOULDER 865合併機, 全線TQ系列包括STATEMENT電源線

無論你地係VERITY AUDIO FANS, 或是想了解新一代AURENDER既吸引力, 就快D報名啦. 名額只得12個咋.

日期:2019/11/16 (星期六)
名額:12人
時間:14:00-15:30
地點:九龍荔枝角永康街26號順昌工業大廈10A「HIENDY影音俱樂部」

CLICK下面條LINK報名啦.

https://www.hiendy.com/hififorum ... read&tid=132179

評分

查看全部評分

好消息, BOULDER最新合併機皇866將會在今次試聽會示範比大家聽.

WhatsApp Image 2019-11-14 at 16.51.50.jpeg

WhatsApp Image 2019-11-14 at 16.51.50(1).jpeg

所以今次既合併機將會由865升級到866. 而兩部機最大的提升就係輸出由150W升級至250W.

仲有龍駿音響更會喺今次的示範會送出幾張TELLURIUM Q煲機煲線CD.

未報名既會員, 快D去報名啦.

回復

嘩!!部866好鬼有型!
回復

我都好期待
回復

明天見,我都未聽過包打合併
回復

bigpun1975 發表於 2019-11-15 22:11
明天見,我都未聽過包打合併

你都早D到啦
回復

真係要早D出門口
回復