新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 9154|回復: 20

[商戶廣告] 蝕本套現第三波:Demo 機當二手賣,籌期續租約

蝕本套現第三波:Demo 機當二手賣,籌期續租約
小店租約下個月到期,最近一直跟業主洽商,但業主堅持加小啲租當減左,尋日通過地產幫忙同業主做最後戰爭,考慮到本來 12 月租金已經跑山中,如果搬仲要籌可大可小嘅裝修費,根本壓力山大,加上現今市况一動不如一靜,小店選擇妥協,所以推出第三波套現活動,將部份陳列品 demo 機當二手蝕本賣,籌夠按金差價同下月新租金,希望大家支持,讓小安然渡過,安心過年

所有產品依然有正常保養,部份產品可能冇包裝,全部自取不包送貨,先上清單,照片後補:
1)Gustard 歌詩德 H20 耳放
黑色,原價 HK$6300,套現價 HK$4300

2)Gustard 歌詩德 A20H(雙 AK4497)解碼/耳放一體機,銀色
原價 HK$5800,套現價 HK$3700(已出)

3)Gustard 歌詩德 X22(單 ES9038Pro)解碼,銀色
原價 HK$6300,套現價 HK$4500(已出)

4)Hattor Audio The Mini 前級,黑色,active/passive 兩用(配 discrete opamp),Vishay 版,XLR + RCA
原價 HK$13200,套現價 HK$8300(已出)

5)Hattor Audio The Integrated 合併機,銀色,AmTrans(AMRG)版
原價 HK$28000,套現價 HK$17300(已出)

6)國產 MMC P500 AB 類後級,銀色
原價 HK$9800,套現價 HK$6000(已出)

7)極致銀大地盒墊板(初版,3 個接口),背面及頂部有比較嚴重花損
原價 HK$9800,套現價HK$6000(已出)

8)Wilmer Workshop 20th 周年排插,全鋁殻,内鋪吸波紙及紫銅箔,Harmonica SPCOCC 内接線,松下插座及填滿地盒
礦石
庫存一共 5 個,暫時現貨兩個,後續需要制作組裝,原價 HK$2800,套現價 HK$1800(訂出一件,仲有四件)

多謝關注

評分

查看全部評分

國產 MMC P500 AB 類後級 <----- 依對後級超抵玩. 咁既價錢係無得輸.

評分

查看全部評分

回復

racewong 發表於 2019-12-7 13:44
國產 MMC P500 AB 類後級

好聲㗎!如果出左,等過左依關手頭鬆返我會再入過
回復

wilmerworkshop 發表於 2019-12-7 14:57
好聲㗎!如果出左,等過左依關手頭鬆返我會再入過

我當然知啦, 我都喺你舖頭聽過依部後級. 真心抵玩又靚聲.
回復

影埋相片上黎啦, 吸引D丫嘛.
回復

業主喺今時今日仲要加租有點過份,擺明烚商戶唔想洗錢搬遷裝修。
回復

racewong 發表於 2019-12-7 15:12
影埋相片上黎啦, 吸引D丫嘛.

星期一影,今日好多生面口嚟八掛 ,真係厠所都唔得閒去,可惜個個只係八掛 ,希望有單開啦
回復

嚦嚦 發表於 2019-12-7 17:23
業主喺今時今日仲要加租有點過份,擺明烚商戶唔想洗錢搬遷裝修。

冇計啦!要怨就怨以前 o靚仔果時大花筒,冇本事置業,都唔完全怪得人嘅
回復

當佢加5%租,一年都係收多幾千一萬。
如果企硬起身業主一定傷過租户,隨時收少兩三個月租,加上經紀佣同小裝修,最少吾見五六雞。
我之前做零售喺弱市傾續租必定企硬,就算大發展商業主最終都要讓步,除非傻嘅同錢鬥氣。
旺市加租係合理,弱市加租就野蠻。
回復

嚦嚦 發表於 2019-12-7 19:56
當佢加5%租,一年都係收多幾千一萬。
如果企硬起身業主一定傷過租户,隨時收少兩三個月租,加上經紀佣同小 ...

良心講,我果個位置,400 呎實用面績,商場舖,旺區近地鐵,冇大户(例如領展果啲)多多規距,三萬頭全包真係唔貴,而且新租加到三萬頭都仲平過市價(巷尾早個零月先有人新租一個唔到兩百呎細位都要萬九),加上真係只可以怨自己冇錢搬同裝修,冇得揀除非摺埋唔撈,否則只有正面努力面對
回復

racewong 發表於 2019-12-7 13:44
國產 MMC P500 AB 類後級

我係網友家聽過,很後悔換 amp 時忘記咗呢部!!!
回復

嚦嚦 發表於 2019-12-7 17:23

就係呢D 人逼到香港今日的時勢。
回復

PhantomGTR 發表於 2019-12-7 22:28
我係網友家聽過,很後悔換 amp 時忘記咗呢部!!!

再換過
回復

你估我唔想
回復

回復

A20H 已訂出
排插訂出一件,仲有四件
Hattor Mini 前級已出
Hattor 合併已出
MMC 後級已出
大銀地盒已出
X22 已出
回復

wilmerworkshop 發表於 2019-12-8 12:05
A20H 已訂出
排插訂出一件,仲有四件
Hattor Mini 前級已出

Yeah...
回復

回復

Hattor + MMC 用家報到,抵玩又好聲
回復

oasis789 發表於 2019-12-8 17:52
Hattor + MMC 用家報到,抵玩又好聲

識貨喎
回復