新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 3675|回復: 5

[電源線] SINE Sutra ( 金剛 ) 及 Louis X ( 路易 X ) 電源線

到左十二月, SINE 當然要推出新產品等大家過一個靚聲嘅聖誕節啦 !!

Sutra ( 金剛 ) 及 Louis X ( 路易 X ) 電源線, 毫不妥協的職人精神, 再次以超越價值的聲音質數, 全面提升整套系統表現.

Sutra 電源線 :
http://www.sineworld.com/html/power_cords/sutra-pc_c.html

Louis X 電源線 :
http://www.sineworld.com/html/power_cords/louisX-pc_c.html
Any Report?
回復

呢條未借。      
回復

借返俱樂部比你地聽
回復

racewong 發表於 2019-12-8 11:47
借返俱樂部比你地聽

Demo 借左俾一位 Hiendy 會員試聽, 佢最近都寫左一篇 AIM UA3 USB 線嘅 review.

我地好快會聯絡你架喇, 到時交俾鎗王兄用俱樂部嘅靚靚器材試真 D
回復

MICAudio國聲 發表於 2019-12-9 15:13
Demo 借左俾一位 Hiendy 會員試聽, 佢最近都寫左一篇 AIM UA3 USB 線嘅 review.

我地好快會聯絡你架喇,  ...

正呀
回復