新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 9663|回復: 39

[商戶廣告] Rainbow Fish 彩虹魚 聖誕優惠 (加推至15 JAN 2020)

Rainbow Fish 聖誕優惠
18 Dec 19 - 1 Jan 20,
現加推至15 Jan 2020
請到各香港及澳門彩虹魚光纖HDMI線分銷點選購!謝謝!

旺角: Sound Lab: 旺角西洋菜街南,2T號添置商業中心20樓, 電話:27766544
旺角: 德發行: 九龍旺角奶路臣街 6E 德發商場地庫 7 號舖 電話:23941327
旺角: 樂科數碼: 旺角洗衣街39號金雞廣場23樓2309-2310室 電話:21109830
油麻地: CAS WORKSHOP: 彌敦道534號號現時點276號鋪 電話:23104647
深水埗: 聯興電業: 深水埗鴨寮街152號地下及閣樓, 電話:27288745
觀塘: ID Works音響線材配件專門店: 官塘成業街15-17號 成運工業大廈6樓608室 電話:82265006
澳門: 影音中心: 澳門連勝馬路165號B 寶麗安大廈地鋪, 電話:28216282

聖誕優惠今天正式開始!希望各影音朋友玩得開心啲!

https://m.facebook.com/story.php ... ;id=885093888192922

RF Xmas 19 offer.JPG

評分

查看全部評分

大口兄又做優惠益街坊 我係彩虹魚忠實擁躉,助推一下

評分

查看全部評分

回復

多謝大口兄呢個優惠,入手8K 線都唔駛咁肉赤

評分

查看全部評分

回復

wallwong 發表於 2019-12-20 13:22
多謝大口兄呢個優惠,入手8K 線都唔駛咁肉赤

唔使客氣,多謝師兄多年來的支持啊
回復

garyportia 發表於 2019-12-20 01:31
大口兄又做優惠益街坊 我係彩虹魚忠實擁躉,助推一下

多謝Gary 兄一直支持!

評分

查看全部評分

回復

平好多喎,抵買。
彩虹魚hdmi畫真係超正,我就連行聲都用第二代純光彩虹魚,分析力一流。

評分

查看全部評分

回復

平好多喎,抵買。
彩虹魚hdmi畫真係超正,我就連行聲都用第二代純光彩虹魚,分析力一流。
回復

回復

好靓畫面 {:7_9l23:}

評分

查看全部評分

回復

優惠價格:
回復

埋黎睇,埋黎棟,聖誕酬賓大優惠!有買趁手

評分

查看全部評分

回復

8K 版本對聲音的改善多細節及舒䏜。

評分

查看全部評分

回復

好可借昨天到旺角想揾條8K15米長綫都話冇貨要訂(揾过3間店舖同样咁講,唯有失望而回。
其中金雞廣場店舖更不知有特價推廣,拎个手机廣
告比佢睇佢話連来貨價錢都唔止呃个推廣價。

回復

hellodanny 發表於 2019-12-24 08:43
好可借昨天到旺角想揾條8K15米長綫都話冇貨要訂(揾过3間店舖同样咁講,唯有失望而回。
其中金雞廣場店舖更 ...

抱歉讓Danny師兄白走一趟,真不好意思啊!

我也估不到銷情比想像中好,由於向廠方拿到的特價有點急,收到通知時正好碰上小弟要離開香港,所以只能用信息通知各分銷商,沒有各自補上一個電話,所以造成有一間分銷商不知道有這此聖誕優惠。

小弟會吸收今次經驗以免將來再次發生。

另外由於已收到有些分銷商說部分型號的長度已經開始缺貨及假期關係各分銷點的office hour可能有更改,故建議有興趣的朋友先致電分銷點確認後才去選購。

如果各師兄們所需要的型號及長度在分銷點的現貨沒有了,可以先確認訂單(分銷商可能要求付少量訂金),那麼便可以保留這次聖誕優惠價格,小弟2020年1月6日後便會補貨至各分銷點。

最後,在此再向Danny 兄說一聲sorry!
回復

Hello大口兄,
冇問題啦!可能銷程太好而又大受欢迎。
今日我会再出省城,希望能夠順夠順利加到條魚开飯啦
回復

hellodanny 發表於 2019-12-25 15:13
Hello大口兄,
冇問題啦!可能銷程太好而又大受欢迎。
今日我会再出省城,希望能夠順夠順利加到條魚开飯啦{: ...

Hello Danny 兄,

多謝你先!

我兩種型號15m 以下都齊貨的,奈何我不在香港,未能及時補貨啊。

如有其他方面可以幫忙可以隨時聯絡我去儘量安排啊!

回復

麻煩晒大口兄了,昨天巳訂購魚仔待你回港後補貨。或者你下次可以安排好各代理商確保有充足貨源才推廣优惠。因我是專誠由元朗区坐車到旺角購買,但2次都是空手而回。謝謝!

回復

hellodanny 發表於 2019-12-26 10:06
麻煩晒大口兄了,昨天巳訂購魚仔待你回港後補貨。或者你下次可以安排好各代理商確保有充足貨源才推廣优惠。 ...

Danny兄,不好意思啊!

在此再次多謝!!!
回復

各位ching,近日買左兩條8k彩虹魚返屋企用,但電視機冇畫面出到,請問如何設定?
我係用oppo103 out去Yamaha a5000

但由a5000 out上電視就唔通,想請教下各位是否a5000 hdmi唔兼容?
回復

classic 發表於 2019-12-29 13:24
各位ching,近日買左兩條8k彩虹魚返屋企用,但電視機冇畫面出到,請問如何設定?
我係用oppo103 out去Yamah ...

classic 兄,

首先 多謝你支持彩虹魚!

看看會否倒轉了方向,記住 Rainbow Fish 光纖HDMI 線有方向性,Source(TX)是信號發出端, Display(RX)是信號接收端。倒轉方向插是沒有信號的。
e.g.source (TX)插bdp
display (RX) 插TV/ projector

另外如果再有其他問題,可直接whatsapp 我,96613629

註: 不要剪走線上的黃色標籤,不然會無左保養。
回復