新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 13830|回復: 6

[BD播放機] 杰科 BDP-G5500

1c198c84-4e66-41de-8ffa-38d18942596d.jpg a6de0a_82397d9de1d544b280dd0f76f801d639~mv2_d_1200_1600_s_2.jpg 78312999_2454770831433082_8930918543914958848_n.jpg 79983367_2454770788099753_3506262385348313088_n.jpg

越獄版 杰科 BDP-G5500 真4K

連SACD都可以刻綠,大量功能

售價$2,500 行貨,有保養

正常版$2,100

輝煌影音有限公司
呢部有冇人玩過呀?
回復

我有 G5300同香港版一樣, 畫面同 Sony x800 差唔多, 聲音就唔惦, 條電源線好雞, 求其換咗條電源線煲咗一星期有改善, 等有下一個 JB 後先考慮換內置電源板。
見有師兄報睇唔到正版4K碟, 我部無此問題, 我主要用嚟睇無中文字幕的4K 碟, 可用 usb 字幕。
回復

tony_117 發表於 2020-1-4 22:22
我有 G5300同香港版一樣, 畫面同 Sony x800 差唔多, 聲音就唔惦, 條電源線好雞, 求其換咗條電源線煲咗一星 ...

好似冇 IEC. 插?
回復

我開機壳換
回復

哦。         
回復

好想請教一下、
如果有一個兩聲道解碼、G5500 digital output 應該選bitstream or PCM?
想睇演唱會嘅時候讀倒 LPCM 2CH 24bit/96

嘗試過兩個設定,解碼都係寫48khz
回復