新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: flyingpig1355

[線材] 新年去辦年貨 Siltech 35yrs Anniversary Princess XLR 平衡線

我都同意如果你套組合係比較分析力好用35週年就真係麻麻,我條35週年訊號線都係時候要同佢分手
回復

KelvinLiu@FB 發表於 2020-1-23 12:28
我都同意如果你套組合係比較分析力好用35週年就真係麻麻,我條35週年訊號線都係時候要同佢分手  ...

做乜要分手
回復

因為我換咗喇叭,同條35週年唔夾聲,聲音編薄聲冇肉地,得過高分析力好桔耳, 現在我換咗cardas clear reflection 同換 埋一條 nbs red 電源線即刻精神曬有返肉地低音厚聲暖甜, 所以線材一定要講配搭唔係一定貴就代表好聲。
回復

等緊好人家領養
回復

其實我覺得35週年訊號線適用於atc喇叭就完美,因我之前未換新喇叭,我都係用atc我就覺得好夾聲。
回復

Siltech 35週年訊號線用於Wilson Audio 喇叭, Esoteric CDP, ARC Ref 6, Pass Labs X350.8 會夾聲嗎?
回復

Siltech Crown Princess & Prince 35 Anniversary - Very good price/value ratio & perfect build quality

回復