新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 6885|回復: 19

[官方活動] HIENDY會員專享-SOULUTION 325+311 超筍優惠

HIENDY會員專享-SOULUTION 325+311 超筍春節大優惠

WhatsApp Image 2020-01-22 at 13.06.54.jpeg

今次優惠只給HIENDY會員, 你地只需要PM你的聯絡電話給我 (如未夠分數PM, 可以此貼回覆並留聯絡電話.)

我諗你依價錢可以買到SOULUTION前後級, 真係無比吸引. 有興趣既價員快D PM我啦.

(只限五套)
來源: HIENDY會員專享-SOULUTION 325+311 超筍優惠
真是超值
回復

真是超值
回復

點解唔早D出現.已經入咗C3850
回復

VW.R36 發表於 2020-1-22 23:50
點解唔早D出現.已經入咗C3850

入多套啦
回復

見你出pots前後级有靚價,嗰日由元朗出嚟上輝煌想試傁佬信,其实以經带定錢點知店員哥哥報價廿幾萬又冇駁机要預约,好無耐走上亜二試咗金仔,咁就轉咗軚,注定我同儍佬信冇缘,輝煌請多幾個呢D高質員工肯定生意滔滔

評分

查看全部評分

回復

VW.R36 發表於 2020-1-23 14:29
見你出pots前後级有靚價,嗰日由元朗出嚟上輝煌想試傁佬信,其实以經带定錢點知店員哥哥報價廿幾萬又冇駁 ...

係咪就係師兄你之前問過去試部330  冇買330我都會買今次前後級
回復

hscar 發表於 2020-1-23 15:13
係咪就係師兄你之前問過去試部330  冇買330我都會買今次前後級

係,提起就火滚,祝師兄好運。
回復

見你出pots前後级有靚價,嗰日由元朗出嚟上輝煌想試傁佬信,其实以經带定錢點知店員哥哥報價廿幾萬又冇駁 ...

根本本來就唔過廿萬。
間hifi 店正宗hifi 白鴿狗亂報價錢,
香港hifi店通病,難怪咁多間執笠。

輝煌<<咁就冇了個實客,抵9死。
回復

DIO 發表於 2020-1-23 16:29
根本本來就唔過廿萬。
間hifi 店正宗hifi 白鴿狗亂報價錢,
香港hifi店通病,難怪咁多間執笠。

部機幾錢我好同意先上網做吓功課睇吓實際係幾錢,唔好只係信話原價幾多而家折實幾多!賣價正常好多時跟本就係嗰個折實價!
回復

VW.R36 發表於 2020-1-23 15:47
係,提超就火滚,祝師兄好運。

下次我幫你預約

有咩事就wsa我啦
回復

約咗方向哥先, 包你好招呼.
回復

Eric2004 發表於 2020-1-23 17:58
約咗方向哥先, 包你好招呼.

東哥當然好招呼啦
回復

買hifi買到又要先搵版主,又要搵乜哥物哥先有服務先有實價,
而家黑社會講義氣定係共產黨講關係?

輝煌<<<厲害。記得晒。
回復

買野買到又要最平,又要有服務,又唔洗靠關係,仲厲害。
回復

fansullivan 發表於 2020-1-23 19:07
買野買到又要最平,又要有服務,又唔洗靠關係,仲厲害。

邊個話要最平? 比個實價駁條線要靠關係?
咩童年養到你咁樣? 估吓先。。。。
大陸文革你老母生你時要先同領導攪好關係等批準?
回復

我唔識版主,亦唔熟東哥。
不過,試聽要預約,試一兩次有誠意買,再問價再講價。
講完價,個價又真係平過標價幾多!

老實說,有冇誠意係主觀嘅,店員見好有機會賣出先俾「靚價」亦無可厚非。
識人好過識字,版主或熟人如果幫手會更見「誠意」有更「靚」價錢亦可以理解。

香港音響鋪做生意好怪,折扣優惠多較容易吸引生意,導致標價發脹製造更吸引優惠,最後消費者要自己做足功課,才攞到真正好價。真的明碼實價,絕不海鮮,消費者咪又唔開心。唉...
回復

DIO 發表於 2020-1-23 19:46
邊個話要最平? 比個實價駁條線要靠關係?
咩童年養到你咁樣? 估吓先。。。。
大陸文革你老母生你時要先同 ...

對唔住師兄,先天同後生既教育不足加上自己唔長進攪成我咁。要跟你多多學習,有空的話請繼續賜教
回復

Fan 師兄氣量好, 玩音響要玩好其中一樣元素係修養

評分

查看全部評分

回復

fansullivan 發表於 2020-1-23 20:45
對唔住師兄,先天同後生既教育不足加上自己唔長進攪成我咁。要跟你多多學習,有空的話請繼續賜教{:5_466: ...

Fan兄 見你應該鍾意打枱波 沉得住氣才可打好波 畀個讚你
回復