新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 23182|回復: 60

[合併擴音機] Denon AVC-8500H魔力實在太強,我已抵受不住

原本以為2016年9月購入部Denon旗艦AVR-7200WA應該有排都吾駛換機,我亦用得非常之好滿意,另外上年尾差不多換過哂所有喇叭,應該沒有多餘錢再換機,不過自上年開始一路上都受到好多影音網一連串Denon AVC-8500H/6500推出活動開始慢慢受到感染,加上近來實在太多人開箱推介此部Denon AVC-8500H旗艦機,還有最衰就是近排去埋有位師兄家試哂此部旗艦機13 CHANNEL威力及現時最HIT既4大制式 (Atmos, Dts X, Auro 3D, Imax Enhanced),尤其是Imax震撼澎湃力水加精細細節度最什,以及Auro 3D既音場絕對無得輸,聽後我已不能自拔,好似現時武漢肺炎人傳人一樣,我終於完全受到此機魔力所感染了,重有由上年尾開始到現在代理商加零售商推出此機出年硬件半價升級及減價優惠,尤其AB奶為最多優惠加送埋廸廸尼酒店一晚及可分期供機,就這麼多的誘惑,我怎能抗拒呢?而且還搵到用家出好價好好收留我部7200WA添,計計埋埋每個月比少少就可以得到呢部旗艦8500H啦.......   再見啦7200入箱為安

評分

查看全部評分

今期都見多左人買8500,係唔係大減價呢?
回復

8500無得輸!
回復

Jazzgd1 發表於 2020-1-26 09:01
今期都見多左人買8500,係唔係大減價呢?

就係減咗價及咁多優惠先多人買.......
回復

包括你所講無得輸.......加埋 四大制式
回復

百事兄之前你講過我部7200顏色同現時8500銀色差不多,就算換咗我老婆吾多覺既,但就係出面所賣既現貨全部都係黑色無銀色現貨,好在AB奶有咁多優惠,尤其是廸廸尼住宿一晚優惠加可分24期我老婆即開綠燈
回復

hangshun 發表於 2020-1-26 11:36
百事兄之前你講過我部7200顏色同現時8500銀色差不多,就算換咗我老婆吾多覺既,但就係出面所賣既現貨全部都係 ...

同老婆去完滴滴尼會唔會多隻老鼠仔添呀...
回復

hangshun 發表於 2020-1-26 11:29
包括你所講無得輸.......加埋 四大制式

豬年最後一個AV急症室主角就係用8500H,力感真係無得頂呢...
回復

pepsiman 發表於 2020-1-26 13:59
同老婆去完滴滴尼會唔會多隻老鼠仔添呀...

你真係識得講笑百事兄
回復

hangshun 發表於 2020-1-26 14:05
你真係識得講笑百事兄

回復

pepsiman 發表於 2020-1-26 14:01
豬年最後一個AV急症室主角就係用8500H,力感真係無得頂呢...

係呀.......連我老婆都講8500比7200分別這麼大,佢都聽得出添.......
回復

一出果時都幾貴,令人卻步,如今真係平才吸引,日系機出得多,但啱心水不多。
回復

Jazzgd1 發表於 2020-1-26 15:29
一出果時都幾貴,令人卻步,如今真係平才吸引,日系機出得多,但啱心水不多。

係呀果時成3皮幾野一部 ,現時減價重有其它優惠
回復

我唔知現價,但聽落好吸引喎
回復

hangshun 發表於 2020-1-26 11:36
百事兄之前你講過我部7200顏色同現時8500銀色差不多,就算換咗我老婆吾多覺既,但就係出面所賣既現貨全部都係 ...

絕對令換機意欲大增
回復

wooban 發表於 2020-1-26 17:25
絕對令換機意欲大增

係呀.....
回復

雖然冇錢買,都可否pm價錢,thx
回復

Jazzgd1 發表於 2020-1-27 00:42

PM咗給你啦
回復

Jazzgd1 發表於 2020-1-27 00:42

信用卡分期...
信用卡分期...
信用卡分期...
信用卡分期...
信用卡分期...
信用卡分期...
回復

hangshun 發表於 2020-1-26 14:08
係呀.......連我老婆都講8500比7200分別這麼大,佢都聽得出添.......

女人不嬲都好耳過男人,所以你同阿二傾電話時要小心D呀...
回復