新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 7216|回復: 8

[家庭影院] [接受報名] 疫來順受小圈子短聚之dts VOLUME 24 欣賞會

活動類型:
欣賞會
開始時間:
活動地點:
九龍荔枝角永康街26號順昌工業大廈「Hiendy影音俱樂部」
已報名人數:
報名截止:
香港不幸受新冠肺炎影響,以至人心惶惶,大多數市民都多留家、小外出,減少公眾活動。百事佬知道好多影音玩家都身痕多時,所以係呢個艱難時刻偷偷地搞番個「疫來順受小圈子短聚之 dts VOLUME 24 欣賞會」嚟撫平大家嘅心情,為大家止渴,否則無肺炎都有中耳炎呢!但始終唔可以睇少呢個傳染性高嘅新症,故此呢個活動只有一個小時,名額亦只有六個。雖然係短聚,不過我唔會待薄大家嘅,全新引進百事影院嘅YAMAHA RX-A3080加上XTZ SPIRIT 2已經非常可觀,更有秘密武器跟尾先至緊要。最後我都要盡網主之責任要求報名嘅會員,必須 (1)無咳、(2)無發燒、(3)自備口睪、同最重要嘅(4)無新冠肺炎....{:5_432:}

日期:2020/02/15(星期六)
時間:4:30 - 5:30
名額:6人(只招待HIENDY會員)
地點:九龍荔枝角永康街26號順昌工業大廈10A「Hiendy影音俱樂部」

參加辦法:

- 請點擊帖子頂部 [我要參加],填上姓名及電話,然後點擊 [提交],管理員收到申請後會發pm給你確認;
- 如報名人數超過法定名額,將會以抽籤形式選出參加者;
- 2020年2月15日上午11時截止報名,並隨即公佈抽籤結果;
-「公佈結果」帖子為活動最終出席名單;
- 如報名人數不過半數,大會可能取消有關活動,會員敬請留意大會公佈結果

暫未通過 (11 人)

留言 申請時間
percyling 2020-2-15 03:22
kitha916 2020-2-15 01:07
sega1119 2020-2-14 18:32
SeanHo@FB 2020-2-14 17:58
herman 2020-2-14 17:25
ivanso 2020-2-14 16:02
hangshun 2020-2-14 15:59
小小Pat 2020-2-14 15:50
YAMAHA RX-A3080 AV AMP 3080.jpg

XTZ SPIRIT 2 SPEAKER Spirit_2_Front_Large.png

XTZ CINEMA SERIES XTZ CINEMA SERIES.jpg

Pioneer UDP- LX800 800.jpg

Sony VPL-VW270ES 4K SXRD Home Cinema Projector SONY PROJECTOR.jpg

Rainbow Fish Crystal Clear 8K HDMI Cable RAINFISH.jpg

MAP MAP.jpg
回復

應該係十五號截止報名,並隨即公佈抽籤結果;
回復

ivanso我報名
回復

入圍啦。
回復

加油
回復

小小Pat 發表於 2020-2-14 15:57
應該係十五號截止報名,並隨即公佈抽籤結果;