新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: 是嗎

[喇叭] kx-12

你以經當佢係女~~~~~~~~~~~~``
sk555 發表於 2011-5-31 16:45

O,,,唔好意思,,我打慣左女仔呢個妳,,,
回復

kx-12

回復 23# hooh

你搵到後級未啊,我後級都想換

仲有喇叭

是嗎師兄財力驚人
回復

你都好有方向,我迷失 ...
是嗎 發表於 2011-5-31 12:55

你唔係嗎,,,真係多銀成咁,,,你唔 ...
hooh 發表於 2011-5-31 13:58 [/quote]
我都同佢傾過
校聲係一個提升自己的方法
你係玩AV而唔係換AV
我當年你同你一樣,但你只要用心校留心聽
一點一點校看自己聽唔聽到分別,慢慢你就可以知點校
唔好心急一步登天,同你打波一樣要不斷練習才會成功
你教人打波都係一樣,唔通打幾打就有你甘勁咩

評分

查看全部評分

回復

慢慢諗,師兄唔係玩2ch ?
    我都有少少想換玩2ch

係呀......不過我原本都有玩 ...
danny73 發表於 2011-5-31 11:36 [/quote]

If you play 2ch, then DD10 is even better. I heard both the DD10 & 1200 Ultra at Radarbrfore buying. DD is more musical and suitable for concert as well as movie.  Did not see much difference when both playing movie(may be due to settings and my tin ears).

A 2nd hand dd10 is available at:-
http://www.review33.com/2ndhand/ ... opic=33110530135705
回復

95% new,水貨,使用大約一年.
$5500.
是嗎 發表於 2011-5-31 00:52

Really fast in selling/changing gears.

When is your new speakers(L+C+R) coming?
回復

可能是嗎覺得dd好,先賣kx12,唔通佢無調聲咩,我信佢有,調成點都係佢玩,買賣好平常丫,大家都為佢好,但係佢賣個woofer就比咁多人一言一語圍,有冇理下佢開唔開心呢,大家放鬆d唔好比壓力佢,玩遮
回復

可能是嗎覺得dd好,先賣kx12,唔通佢無調聲咩,我信佢有,調成點都係佢玩,買賣好平常丫,大家都為佢好,但 ...
sk555 發表於 2011-5-31 21:32

其實呢唔係見佢放十仔先講呢D野,,
係見佢係POST既中段講到出現迷失,想洗牌OR轉玩2CH
但又眼見佢呢排密密換野,感覺上是嗎兄好似重未知自己想要咩
雖然錢係佢自己,但都唔想見到佢用咁多冤枉錢
回復

但又眼見佢呢排密密換 ...
hooh 發表於 2011-5-31 23:30

我明呀,玩機過程,當人有要求就會試不同東西,條路長短因人而已,當中所得體會也不同,最難得係身邊有咁多朋友可以問,又關心,好幸福

評分

查看全部評分

回復

O...NO....你咁樣唔係玩AV,,而係買AV,,買左你都未玩到套機真正既能力,
妳就再買再賣咁換野,你要知道你唔係 ...
hooh 發表於 2011-5-31 16:38

可能大家諗法唔同,套機大約有幾多我心中有數,咁當然我校機一般般啦
   有時d 硬件唔同,點校都無用...
     之所以想換喇叭係我覺得佢差唔多盡,同自己又想試其他野(又係你講過我d 喇叭太cheap....),同埋後級一定大把正野~
    咁試野就當然要比錢架啦,唔買返黎又點會知呢..
    同埋係咁換係咁換都唔係跌好多錢,租機都要啦..

點都好,多謝關心~~
    快d 上黎比下意見我,而家其實都滿意,不過當然想再好d啦
回復

parasound 我喜歡, DD I like it.  What price? 俾个友情价我. my friend.
randyma 發表於 2011-5-31 16:45

唔得啊~~放左既話個櫃好空唔好睇
    不過後級同十仔都肯定係過客,要換既時候通知你.
回復

{
lee 個 女養吾起,正一大花筒.
randyma 發表於 2011-5-31 16:49

我好易養架炸~
     110寸投影,一隻期南馬天勞根,一套s1.4,300w 後級 5 ch,咁就差唔多啦
回復

是嗎師兄財力驚人
10bucks360 發表於 2011-5-31 18:46

點夠你
回復

你唔係嗎,,,真係多銀成咁,,,你唔 ...
hooh 發表於 2011-5-31 13:58

我都同佢傾過
校聲 ...
timmywan 發表於 2011-5-31 19:40 [/quote]

我有調過架...不過隻耳朵...唉..
回復

係呀......不過我原本都有玩 ...
danny73 發表於 2011-5-31 11:36

If you play 2ch, then ...
rklpoon 發表於 2011-5-31 20:38 [/quote]

我呵隻仲有保,我唔會放咁平架
回復

可能是嗎覺得dd好,先賣kx12,唔通佢無調聲咩,我信佢有,調成點都係佢玩,買賣好平常丫,大家都為佢好,但 ...
sk555 發表於 2011-5-31 21:32

哈哈~真係幾幸福下
回復

但又眼見佢呢排密密換 ...
hooh 發表於 2011-5-31 23:30

其實而家方向都有,就偏要換既野就係喇叭(可以聽歌同睇戲)同後級(再大力D既)啦 ~
   都係呵句~睇下有無緣份啦
回復

我明呀,玩機過程,當人有要求就會試不同東西,條路長短因人而已,當中所得體會也不同,最難得係身 ...
sk555 發表於 2011-6-1 00:16

我既體會就係av 好難玩啊
回復

Really fast in selling/changing gears.  

When is your new speakers(L+C+R)  ...
rklpoon 發表於 2011-5-31 20:41

真係要去聽多d 先知,而家真係未知...
回復

我既體會就係av 好難玩啊
是嗎 發表於 2011-6-1 01:18

唔係丫~~好易丫~~~有咁多朋友
回復

唔係丫~~好易丫~~~有咁多朋友
sk555 發表於 2011-6-1 01:21

咁又係

不過真係要再聽多d先
回復