新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 3872|回復: 13

[CAS] 方浪音響正式代理日本 IODATA Soundgenic音樂伺服器。

https://bit.ly/3agL1KS
方浪音響正式代理日本 IODATA Soundgenic音樂伺服器。

獨家代理發售兩款高端型號:
4TB HDD硬碟: HDL-RA4TB
2TB SSD固態硬碟: HDL-RA2T

Soundgenic 有UPnP/DLNA網絡播放和令USB-DAC加入網絡音頻功能。由旗艦 Fidata® (同樣是方浪代理) 下放的軟件技術。可播放CD和高分析音頻檔案,也可直接DAP,實現您理想的音樂環境。

更多資訊: https://www.squarewavehk.com/fid ... /iodata-soundgenic/
攪到我好亂!. 唔係Volent代理緊咩?
回復

AS881 發表於 2020-3-25 10:29
攪到我好亂!. 唔係Volent代理緊咩?

我以為AfterDark一直已經賣緊
回復

hscar 發表於 2020-3-25 11:54

我係幫AfterDark買既!
回復

Afterdark係賣日版(水)
回復

我係揾Volent買, 及自己再入多部水
回復

pig1129 發表於 2020-3-25 12:01
我係幫AfterDark買既!

Afterdark 改完樣靚好多. 不過如果真係最靚都係Fidata 部旗艦
回復

hscar 發表於 2020-3-25 12:37
Afterdark 改完樣靚好多. 不過如果真係最靚都係Fidata 部旗艦

Fidata 旗艦係咪爭咁遠呢
回復

AS881 發表於 2020-3-25 13:41
Fidata 旗艦係咪爭咁遠呢

上去睇過部真機. 真係好靚仔. 聲音表現就冇測試過.
回復

hscar 發表於 2020-3-25 13:56
上去睇過部真機. 真係好靚仔. 聲音表現就冇測試過.

機我見過實物真係好靚!
師兄你對Teana sp cable 賣咗了?
回復

AS881 發表於 2020-3-25 14:34
機我見過實物真係好靚!
師兄你對Teana sp cable 賣咗了?

係啊.兩對都賣曬了. 換佐老蕭35th
回復

hscar 發表於 2020-3-25 15:07
係啊.兩對都賣曬了. 換佐老蕭35th

留了電沒覆我
回復

竟然. 我賣佐好耐. 我收唔到你電話pm. Miss佐真係可惜. 我都賣得好平. 不過唔係廠線真係難放d
回復

hscar 發表於 2020-3-25 17:18
竟然. 我賣佐好耐. 我收唔到你電話pm. Miss佐真係可惜. 我都賣得好平. 不過唔係廠線真係難放d ...

回復