新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 38979|回復: 214

[影音組合] 屯門之友,,其中一友既AV部屋(UPDATE LIST P.1)

兜兜轉轉下,而家器材如下
AV AMP :ONKYO-875
POWER AMP : SAE (2 CH)
BLU-RAY PLAYER : PHILIPS-9500
中置 : ENERGY  RVS-1
前置 : AER Testament
後置 : CHEAP CHEAP ONKYO書架喇叭(但表示出色)
8吋ENERGY十仔(中置PRE-OUT出)
10吋ENERGY十仔(AV AMP WOOFER出)
12吋卓麗十仔(AMP WOOFER出)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?新用戶註冊

評分

查看全部評分

又一條MK好漢
回復

冇計啦,,,我就真係80%睇戲,,15%打機,,5%聽歌,,哈哈,,
回復

全套MK... 睇戲一定o店呀!
回復

而家都算OK既,,,不過要等後級同隻350到左,,再SET過先知,,再上一步個效果係點,,
回復

歡迎hooh兄加入hiendy的大家庭,
見到你全套MK真係令人羨慕,
你話8月先有後級,會唔會係果部中國製美國機呀?
MX-350效果比MX-250中性一點,
相信加埋你套S150喇叭一定不得了,
希望有機會可到府上見識一下啦...
回復

I think the only problem is .... "the color".... WHITE S150....
回復

woo...mk係我嘅夢想!
回復

歡迎hooh兄加入hiendy的大家庭,
見到你全套MK真係令人羨慕,
你話8月先有後級,會唔會係果部中國製美國機呀?
...
pepsiman 發表於 2010-8-11 00:45

係呀,,就係友台團購果部,,以價論物,,真係抵玩既,,
以TIMMY大C所講,,250入唔過,,入250不如入多隻太陽火12吋玩,
350就集合150同250既精髓,,我搵到呢隻重係米樂行貨,,
位CHING講只係年幾2年貨仔,,好新淨的,,
回復

I think the only problem is .... "the color".... WHITE S150....
marvintai 發表於 2010-8-11 00:54

係啦,,,但冇計,,,我搵人車左3個深色布笠,,
笠鬼住佢,,而且有布笠又可以唔洗落面罩,,
用時反起差面塊布就可以喇,,
回復

你個360呔盤放係十仔上面唔驚震左佢落呢?
我諗用成套mk打機一定好正.
回復

你個360呔盤放係十仔上面唔驚震左佢落呢?
我諗用成套mk打機一定好正. ...
米奇老野 發表於 2010-8-11 09:37

唔怕,,個呔盤其實都唔輕嫁,,,
打機都正嫁,,有興趣有時間上黎打機啦,,哈哈,,
但我靜係得賽車game
回復

回復 11# hooh

Why don't you sell your WHITE S-150 LCR, and get another set in BLACK?
回復

屯門之友
回復

回復  hooh

Why don't you sell your WHITE S-150 LCR, and get another set in BLACK?
marvintai 發表於 2010-8-11 09:56

咁換法,,我一定要補錢,,
因為我3隻白色,靜係外表睇已經冇黑色咁靚仔,,
所以一定冇黑色咁好價,,預其晒錢靜係換色,,
我不如用果d錢買其他野落套機玩重好呀
回復

回復 16# hooh

You have your point..... but Satin Black M&K is so good looking....:P
回復

咁換法,,我一定要補錢,,
因為我3隻白色,靜係外表睇已經冇黑色咁靚仔,,
所以一定冇黑色咁好價,,預其晒錢靜 ...
hooh 發表於 2010-8-11 10:02

easy~!!! 買支 黑色噴膠
回復

easy~!!! 買支 黑色噴膠
Ep-71 發表於 2010-8-11 10:22

最開頭我都係咁諗,,,但唔想煩,,要拆晒d喇叭單元出黎,,
都係一個字,,,懶呀,,,哈哈
回復

歡迎hooh兄
p 記搭mk 一定好兇狠,爆起上黎應該好過癮, 但會唔會好快無晒尾音?
回復

係MK唔係M&K。灬吾通就系你??
回復