新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 17444|回復: 45

[CAS] SOtM sNH-10G switch

等咗兩星期,今日終於收到貨,即刻換咗個舊switch試吓係咪如坊間所講嘅咁好,安裝好坐底聽咗幾隻歌...原來可以咁大分別...今晚再慢慢嘆吓先。

評分

查看全部評分

恭喜恭喜, 師兄最後揀左用12V?
回復

恭喜師兄終於收到,期待師兄出報告!
回復

MarcoTam@FB 發表於 2020-5-26 21:50
恭喜恭喜, 師兄最後揀左用12V?

最後訂咗12v、加埋internal sCLK-EX clock 同換埋銀線,之前換咗兩條Lan線以為改進都夠晒大,原來一山還有一山高,依家聽住先發覺之前原來係有層紗隔住咁,期待煲多三、四日會有更好表現。

不過依家煩緊點樣罷位...
回復

zelo 發表於 2020-5-26 23:23
最後訂咗12v、加埋internal sCLK-EX clock 同換埋銀線,之前換咗兩條Lan線以為改進都夠晒大,原來一山還 ...

嗰陣我用黑雞線駁我部sNH-10G,開聲第一下覺得,咦,唔係咁流呀嘛,跟住聽多幾日開始feel到嗰種活力感,立體感,但未去到嘩嘩聲。
之後當我換咗啲黑雞lan線之後...嘩,不得了
回復

請問樓主而家隻switch 同舊嗰隻比有咩改善?
我而家都用緊你隻舊switch
回復

zelo 發表於 2020-5-26 23:23
最後訂咗12v、加埋internal sCLK-EX clock 同換埋銀線,之前換咗兩條Lan線以為改進都夠晒大,原來一山還 ...

恭喜恭喜
回復

mightyatoms 發表於 2020-5-27 22:32
請問樓主而家隻switch 同舊嗰隻比有咩改善?
我而家都用緊你隻舊switch

我聽多幾日先再覆你,因為想run in耐小小試清楚。
回復

我都有興趣部switch,想問師兄可否pm 條訂貨link?
回復

zelo 發表於 2020-5-28 11:03
我聽多幾日先再覆你,因為想run in耐小小試清楚。

我都有興趣部switch,想問師兄可否pm 條訂貨link? ×2
回復

各位師兄,去google search可以搵到邊度有得買的,俾小小時間搵一定搵到,部機其實價錢都好公開,公價貨品來的。貨唔寄香港但緊搵到辦法,我覆pm覆到手軟了。
回復

zelo 發表於 2020-5-28 22:19
各位師兄,去google search可以搵到邊度有得買的,俾小小時間搵一定搵到,部機其實價錢都好公開,公價貨品 ...

點解大家唔估師兄係喺香港代理買既呢
回復

MarcoTam@FB 發表於 2020-5-28 22:28
點解大家唔估師兄係喺香港代理買既呢

我個樣似走水貨
回復

回復

fishoil 發表於 2020-5-29 06:05
AfterDark. Online 現在有玩家版本預訂

Expensive than 代理?

Official online shop, full upgrade USD$1900 only
回復

Without upgrade USD 800?
Upgard add USD 200 ?

https://sotm-usa.com/products/snh-10g
回復

Switch + 內置clock + clock-in  USD 1700
Upgrade cap, 防磁, 銀綫  USD 200
回復

在香港代理買Full upgrade 內置clock +10M clock in +upgrade cap,防磁,銀綫 $15,200
回復

同條aim na7 一樣,上森林網買日本直送到你屋企樓下,重點係賣家(sold by)係森林網,一定唔係假貨。代理賣貴差不多四成,我完全諗唔明點解要去搵代理買。
回復

wegg 發表於 2020-5-29 23:10
在香港代理買Full upgrade 內置clock +10M clock in +upgrade cap,防磁,銀綫 $15,200

名聲 price?
回復