新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 2037|回復: 13

[影評] 關鍵第四號..BD實物圖

今晚執左呢套睇,睇口卑好似幾參差所以都係租黎睇算數~~

http://www.hiendy.com/forum/view ... &extra=page%3D3
出咗呀!好想看
回復

呢套唔貴都可以買嘅
回復

尋晚睇呢套四號,冇錯好多網友都話悶..悶確實係一個事實.整套其實有d包裝似吸血新世紀,奈何眼高手低只可以淪為電視劇質素,大半場格局睇落只係校園青春片徘徊溝女爭執方面,角式賣相唔討好冇場面冇特技,只去到尾段ch12/13先有死光槍焦焦焦爆炸場面爆下機...失敗作!

期望今晚果套(驅魔殿堂)唔會失望啦..
回復

尋晚睇呢套四號,冇錯好多網友都話悶..悶確實係一個事實.整套其實有d包裝似吸血新世紀,奈何眼高手低只可以淪 ...
xlarge 發表於 2011-6-2 11:25

咁就可以留返d錢入其他碟,多謝xlarge兄嘅report。
回復

尋晚睇呢套四號,冇錯好多網友都話悶..悶確實係一個事實.整套其實有d包裝似吸血新世紀,奈何眼高手低只可以淪 ...

但兩個女煮腳靚過吸血新世紀果件喎.
回復

等你包膠.......
回復

Oh Shit!..買之前唔記得上黎望望xlarge版主既comment先..

回復

回復 8# kachow

請問加州兄有甚麼評語?
回復

回復  kachow

請問加州兄有甚麼評語?
番薯 發表於 2011-6-15 23:46

未睇. .本來諗住睇呢隻先...但係見到咁既comment都係留返星期六日先睇.. 走左去打呢隻Game

Infamous 2
回復

回復 10# kachow

「內附特典」?是甚麼來呢?
回復

噚晚睇完。評語係~~~~~ 好耐冇試過中途要嘔碟停機!

等我重以為係睇緊套美系電視劇,重要係第二集,因為故事開頭簡短到好似上文提要咁就交待左。
佢鹵味講主角係外星人為避其他外星人而匿藏於地球之中.....
咁又請問個果個刁那星球響邊?連星球個嘜頭都冇影過剩齋講算數;唔銀係咁銀慳阿化!
成套戲個幾兩個鐘,我數住...要到左差不多成粒鐘主角先叫做有"D"危機...嘩!好銀戥主角緊張呀!
阿假老豆作用話係保護主角,但一個冇展現過有任何超能力;重要一保護就比人做瓜既保鏢,嘩嘩!真係大開眼界!
而奸果邊亦都冇交待有乜深仇大恨咁大件事連'能量骰仔'都冇爭佢一粒;就要勞師動眾山長水遠追殺到黎地球...機票平牙!
[關鍵第四號]角色毫無血肉性格,故事冇力;主角又三打七...
最重要係講古佬連拍戲最基本既起承轉合都唔曉...成就呢套野又成為正宗西片中既[西]片也。
所以我覺得首先要阿導演揾人買起個白痴編劇,然後再叫阿低能導演揾人買起埋自己就啱數。
襯住阿胡總宣佈大運會開幕咁我都宣佈~ [天凶之城]終於有戲墊佢C底喇!因為[天]片我都睇得哂!
回復

呢套既野睇佢鋪排就想拍幾集落去,睇怕都冇乜機會見光勒...
回復

拍幾集想創佢個心,呢套野用'眼高手低'黎形容都抬舉左佢......
回復