新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 6483|回復: 5

[附件] Schnerzinger power guard

噙日出中環又出事,入咗呢條炮丈...

評分

查看全部評分

要中既, 始終都會中.....Schnerzinger毒
回復

咦,我地琴日都响声望拍野喎
回復

有時間又可以寫多啲, Schnerzinger依個品牌我一直有留意,不過文字上又睇唔明佢個原理,佢嘅產品又太多,睇資料睇到頭暈,於是打去代理直接問可唔可以安排我現場試吓,順便解釋吓佢啲産品。講吓講吓,介紹咗我呢條Power Guard,於是就即席試咗,兩首歌反覆試咗多次插上呢條Power Guard同甩咗個分別,簡單啲講,用同一隻碟、同一器材、同一隻歌去試,估唔到可以聽到分別咁大,音場闊咗之餘, 樂器及人聲定位都明顯提升,之後...呢條Power Guard已經喺我屋企...原本我係對佢個EMI Protector最有興趣,可惜冇Demo機可以試,只好另外安排到咗新貨後做home demo先再決定
回復

bigpun1975 發表於 2020-9-23 13:19
咦,我地琴日都响声望拍野喎

我2:30嘆到差唔多4:00先走~下次約埋,我又可以做菠蘿雞跟住試新嘢。
回復

zelo 發表於 2020-9-23 13:25
我2:30嘆到差唔多4:00先走~下次約埋,我又可以做菠蘿雞跟住試新嘢。

我地1330走,過 新品發佈
回復