新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: pepsiman

[分享] 睇「八佰」,無理由唔玩盡佢!

Shadow 發表於 2021-2-2 09:06
嘩,天龍都要四雞,玩AV真係越嚟越離地了!

較早前去過天龍110週年發佈會,威廉Sir表示呢部A110紀念機廠方俾設計師無限額將8500改造,投放咗唔少資源,聲音有天龍嘅血統但加插咗唔少音樂嘅元素,所以效果非一般AV表現啊!如果想知多啲A110嘅設計理念,就要繼續留意Hiendy,槍王訪問威廉Sir嘅視頻嘞...
回復

greens 發表於 2021-2-2 15:33
Front wide 又多一對喇叭。
好似N年前都有呢個玩法?Pro Logic 年代 ?

百事仔可能太年輕了,玩影音已經係DD年代,所以唔清楚N年前有呢個玩法...
回復

各有各口味,如果同時擁有就最好呢...
回復

marco 發表於 2021-2-3 12:38
無錯,當年橫向發展,而家就向上空發展

而家係前前、後後、左左、右右、上上、下下都發展... 159279063375452.jpg 5e4de3e006e74927.jpg_e680.jpg

評分

查看全部評分

回復

羅賓 發表於 2021-2-1 18:19
依部天龍紀念版堅靚仔,引死人呀,可惜無得去玩x2

係呀,我都好鐘意呢隻顏色...
回復

4皮幾可以玩前後級啦
我見8500依家18000入手,抵嗎
回復

bigair 發表於 2021-2-6 15:06
4皮幾可以玩前後級啦
我見8500依家18000入手,抵嗎

呢部A110你可以話玩佢浸味...
18000抵玩喎,人仔定港幣...
回復

pepsiman 發表於 2021-2-6 21:32
呢部A110你可以話玩佢浸味...
18000抵玩喎,人仔定港幣...

人仔
回復