新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: leo...

[CAS] 最近都冇咩中價streamer出!

marco 發表於 2021-3-5 16:48
AV amp就無諗住換 ,係想搵部all in 1簡簡單單聽下歌
RIP哂D碟係隻NAS度 ...

唔買av amp又點會有av bypass function innous auralic lumin cary全部都有all in one streamer 呀. 全部都好正
回復

Nad M33 all in one

暫時見到,但請留意本地網民評論。

評分

查看全部評分

回復

AlexChan3@FB 發表於 2021-3-5 21:04
Nad M33 all in one

暫時見到,但請留意本地網民評論。

留意一下先,謝謝師兄報料
回復

Can take note of this one as well:
Meitner MA-3
Streamer + DAC

評分

查看全部評分

回復

仲有部moon ACE all in 1
回復

百分百挪威設計和制造的Electrocompaniet 「音樂之旅」

=http://www.changye.com.cn/v2018/brand/EC/amp/20180622/55.html
回復

E牌産品應該不是挪威制造,但性價比算是高的

評分

查看全部評分

回復

師兄,可以選擇買我部Naim 旗艦一體機Nova! App 超級好用同靚仔! 聲音質素一體式來說可算是頭兩位市面上最好聲的! 如果你有興趣去威達或者德發地庫聽下之後pm 我!
回復

marco 發表於 2021-3-4 15:42
如果all in one有咩選擇,$30000左右

Hi, 師兄! 如果你有興趣可以考慮吓我部Naim旗艦Nova, $30000啱你budget 又非常好聲!我朋友之前用嚟推805D3效果都非常好! 又有Av by pass! Anyway, 你有興趣可以pm 返我! Have a nice weekend !

評分

查看全部評分

回復

marco 發表於 2021-3-4 15:42
如果all in one有咩選擇,$30000左右

師兄;因為我是新人,所以我未有權限可以pm返你,我係會全面升級,分開一部streaming Dac 同一部合併amp, 如果你試聽完Naim Nova 有興趣的話,可以what’s app me : 97223456, many thanks !
回復