新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 4305|回復: 55

[附件] 加拿大網站買Synergistic Research Fuse 有得平

有冇人想買 SR-ORANGE / Blue Fuses,買三支,只付兩支價錢,去到7月31日。
NOTE: 3 Fuses Must be Ordered - 1 of which will be No Charge. Code: SROrange0721

SR-ORANGE  USD $159.95  

運費是: mail  USD $11.x(不可追踪)。 UPS USD $19.x(可以追踪)

想買的可以一起買,省運費
剛才試過看看港幣是什麼價錢 (SR-ORANGE USD $159.95),三支連Mail運費約HKD $2600,平均約為HKD $887/一支。
Blue是無特價。

https://www.partsconnexion.com/synergistic-orange-lsb.html

唔駛搞咁多,香港搵老友買最平,邊個老友自己搵下。。。
回復

Midnighteye 發表於 2021-7-14 09:38
唔駛搞咁多,香港搵老友買最平,邊個老友自己搵下。。。

$8xx幾一支 orange??
那個老友??
上兩個月去地庫問,$1400,斷貨,仲要落訂,唔知等幾多個月
回復

老細,等Hi Fi show 買個價應該差唔多,之前買過BLUE同SR網買差唔多.

回復

回復

hksarac 發表於 2021-7-14 09:49
$8xx幾一支 orange??
那個老友??
上兩個月去地庫問,$1400,斷貨,仲要落訂,唔知等幾多個月 ...

德發地庫左手個間,古古或惑,問機價又唔報,掉轉問返你想幾錢,未見過咁騎呢,又吋人住得細,又話林保正,好奇怪仲未執?
唔通真係隱形富豪羅素街有幾個地鋪,住南區house.
回復

小弟成日都話香港D 音響好多都仲貴過外地。仲要貴好多。
回復

gykl3344 發表於 2021-7-15 10:00
小弟成日都話香港D 音響好多都仲貴過外地。仲要貴好多。

唔會掛, 依家價錢都好透明, 香港買音響既價錢應該比歐美更平.

HIENDY好多外國玩家, 你留意下佢地成日都話香港既價錢比加拿大或英國便宜.
回復

呢D promote一向唔啱HK
回復

racewong 發表於 2021-7-15 11:57
唔會掛, 依家價錢都好透明, 香港買音響既價錢應該比歐美更平.

HIENDY好多外國玩家, 你留意下佢地成日都 ...

地庫話:橙和藍價錢一樣,所以唔賣藍
回復

AS881 發表於 2021-7-15 13:04
呢D promote一向唔啱HK

早幾個月有Duelund線和電容減價。

記憶中,買三付二支價錢不是第一次
回復

Tomt 發表於 2021-7-14 17:14
老細,等Hi Fi show 買個價應該差唔多,之前買過BLUE同SR網買差唔多.

買三支只付兩支價錢喎
回復

hksarac 發表於 2021-7-15 19:23
買三支只付兩支價錢喎

上面ching有講啦!香港梗係揾老友買!
回復

咁又唔係全部。日本的多數香港平D
不過你睇下Tellurium Q就知啦。
英國,加拿大都平過香港。
回復

没错 就算定价一样 折得少 另加百分廿十祱
回復

法国明 發表於 2021-7-15 20:35
没错 就算定价一样 折得少 另加百分廿十祱

S.R  身娇肉贵 早排前级供电換釘 冼咗一下 打个冷震 线路板就燒咗 二粒
[attachimg]909374

120€粒

120€粒
回復

AS881 發表於 2021-7-15 19:48

我唔係好信呢啲乜嘢老友價,你老友啲定我老友啲?冇可能三唔識七走埋去又係老友,咁真係老友就變成係水魚啦
回復

AWRY 發表於 2021-7-16 00:06
我唔係好信呢啲乜嘢老友價,你老友啲定我老友啲?冇可能三唔識七走埋去又係老友,咁真係老友就變成係水魚 ...

話咗老友就唔會三唔識七啦
回復

AWRY 發表於 2021-7-16 00:06
我唔係好信呢啲乜嘢老友價,你老友啲定我老友啲?冇可能三唔識七走埋去又係老友,咁真係老友就變成係水魚 ...

阿媽教落,識人好過識字

其實呢類補品黎黎去去都係幾個人賣,要主動認識都唔難

實際就視乎你願意行多一步,及社交能力
回復

AS881 發表於 2021-7-15 19:48

唔係個個都有老友,又無講那個老友,究竟是那個老友???是否$800便買到Orange。槍王可能買到。
回復