新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 3735|回復: 28

[分享] 收到啦!去唔去得成?

等咗成年,按而家走勢,去得成掛!
開始賣飛??
回復

marsover 兄,係呀,官網有得賣啦!
回復

估計未開關,去唔到了
回復

先不談人多聚集的危險。音技搞的活動?“不了”。
回復

請問可以當天即場買票進場?唔該
回復

正呀. 我都要買飛呀.
回復

louielkl 發表於 2021-7-21 11:50
請問可以當天即場買票進場?唔該

唔係好知,網上預售到7月 31日,入場安排未有。只提以下

'防疫措施 : 所有進場人士必須遵守會場防疫措施方可進入會場,詳情留意官方網頁及現場指示。'
回復

我就選擇安坐家中上網睇人哋po相算啦
回復

請問rayt 兄換領卷係上音技攞定郵寄收到 ?
回復

dunsario 發表於 2021-7-21 21:56
請問rayt 兄換領卷係上音技攞定郵寄收到 ?

我懶,地址寫個順豐到付,我同智能櫃。
小插曲,我大頭蝦,因為用paypal 比錢,原本paypal set咗個家居 電話number(收唔到 SMS) ,唔記得改,再 whatsapp音技改返,星期二通知返,當晚就送到。
回復

我不熟如何操作,找不到預購入場票的連結,可否在此列出?謝謝!
回復

diwily 發表於 2021-7-22 10:38
我不熟如何操作,找不到預購入場票的連結,可否在此列出?謝謝!

那到時先買飛囉,不過聽說今年會限入場人數,我想是限入那些房吧,但又有說是限全場,現在主辦方都沒正式說明得個傳字,我都有點後悔買了預售飛(因有個朋友只想要張 lpcd)我又不能那麼早去到。

https://www.audiotechnique.com/product-page/2021avs-2

https://www.audiotechnique.com/product-page/2021avs-1

要 link 以上兩就是,分別是160 雙碟飛和80單 sacd 飛,先說明呀,個 web site 好 bug, 我家和公司電腦防毒都 block 唔比入,要用 ipad 入,但比了錢個 web site 又 error, 還好有 email, 收到第一張 email 都未可拿,要等第二張,可能是人手Gen 出來的。

回復

唔該晒, 会試預訂, 因要代居外國的親友買AV Show 的碟。
回復

還有, 請間順豐收幾多運費?
回復

今年咁環境,AV SHOW 有乜睇呢?我只是估外國新東西大約就冇乜了。比如 金仔DP/DC1000 應該不可能,C3900 就會有吧。

不過會多了大陸東西,以前冇機會入房的會有機板房開聲了,比如 KINKI。十分好奇大房點安排,因為多了以前別超的兩間,我估 AE 會要一間?但都重有一間,UA 會是另一間?

Headfi 就可能好多新東西,多少幾大代都入了好多新東西,尤其 IEM. CATO 說8月4日 直播會爆料有乜睇,信心滿滿呢。

碟方面可能還是那麼多吧,其實多少實睇碟市場變少,有咁多已好好了。
回復

diwily 發表於 2021-7-22 11:16

本地運費, 細細件, 唔太重既話, 一般都係30-50
回復

t1174 發表於 2021-7-22 11:19
今年咁環境,AV SHOW 有乜睇呢?我只是估外國新東西大約就冇乜了。比如 金仔DP/DC1000 應該不可能,C3900  ...

我都未問詳細資料. 等我收下風先.
回復

係咪應該都有現場即時買飛嫁?
回復

diwily 發表於 2021-7-22 11:16

13蚊,我住北角,都好近音技 office,信得個四張飛仔, 輕飄飄
回復