新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: rayt

[分享] 收到啦!去唔去得成?

racewong 發表於 2021-7-22 15:50
我都未問詳細資料. 等我收下風先.

好像已有平面圖在音技書中,有朋友影比我但太細睇唔清。
回復

rayt 發表於 2021-7-22 00:28
我懶,地址寫個順豐到付,我同智能櫃。
小插曲,我大頭蝦,因為用paypal 比錢,原本paypal set咗個家居  ...

Thanks rayt 兄。
回復

t1174 發表於 2021-7-22 19:43
好像已有平面圖在音技書中,有朋友影比我但太細睇唔清。

floor plan
https://www.audiotechnique.com/exhibitors
回復

朋友說今年幾大問題,冇了好多大耳廠商

沒Breyer 正常,之前出展都沒甚麼好展出,森海不太奇怪,消費部門剛賣了,香港又正式同錦藝分手,但沒 Sony 和 ATH真的是。。。。。。早幾次這4個的 booth 都好大和有重點東西公報。。。
回復

hellsuper 發表於 2021-7-22 16:24
係咪應該都有現場即時買飛嫁?

會有啦。 會買預售多少是心急人,或是當日唔想排太長隊,或是想 sure 張 LPCD 的人。其實如前說預售票以前一直是有人要求,之前試過只賣比長期讀者,現在開放比公眾咁。其實我睇音技自己對今年都不太放心就是。

現在比較大的變數,除了特發的爆中招外,可能是傳聞中的限人數。
https://www.audiotechnique.com/entrynotice

就現在指引,比較是睇到丁點,一是全場是當一個大展,只有5樓有 QR CODE. 因此我想所謂85% 好可能只是用全場計,和書展一樣不過是有事夏迎春的廢話,我想限人數都唔點擔心了。另外,有冇打針看來冇對觀展冇影響,參展商員工有冇咁要求我就唔知啦。
回復

不過這面說完,那面立即出問題,動漫展特比城管限人減到所謂50%,雖然我明白那限方明玩嘢,音技中招可能少好多,但限制是點數還是到時先知

轉 FB 來源

轉 FB 來源
回復

最重要係showgirl
回復

冇 Sony….你不用多想了。。。。。
回復

prelim M43
大埔道136-154東盧大廈
灣仔皇后大道東+灣仔肇堅里地盤燒焊 with 3 staffs
冇旅行,冇打針,有test
may~ 2wk/test
0802 test++
落聽日條數
CT 35-38
做唔到variant test
antibody++
好彩今次又逃過大難,真係險過剃頭,希望唔好步梳打埠嘅後塵。
回復