新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: louisc

[線材] 公主駕到

PRINCESS
好想試的一對XLR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復

回復 20# masteralain

Alain, 我好聼話嫁,第日就聽你講放棄AV,將D Amp放好,現在換綫同換櫃....最重要係知道大方向
回復

回復 21# cyberken

一試難忘。公主非誠勿擾,因插一下都想擁有.....
回復

回復  masteralain

Alain, 我好聼話嫁,第日就聽你講放棄AV,將D Amp放好,現在換綫同換櫃 ...
louisc 發表於 2011-6-10 08:30

Louis兄,你唔好玩我啦,呢d係鎗王,Benz兄同小弟ge同一意見,相信依家表現一定大大提升!
回復

回復  cyberken

一試難忘。公主非誠勿擾,因插一下都想擁有..... ...
louisc 發表於 2011-6-10 08:34

洗唔洗貢毒呀!
回復

一試難忘。公主非誠勿擾,因插一下都想擁有..... ...
louisc 發表於 2011-6-10 08:34

以前用330i 都覺得好毒.....princess真係唔敢想象........唔知要幾多銀兩先可以接佢過門呢?
回復

回復 24# masteralain

要你三位大哥來再評分一次。最重要係你地老實,唔好留力指教,先有進步。不過我驚你地老實我會破產。
回復

回復 25# masteralain

唔係講小,同Classic不能同日而言
回復

回復 26# cyberken

我從330 upgrade,公主唔會改變system音色,但會少少甜,感情十足。我一插聽真後,同自己講後悔,後悔太遲帶公主回家....haha
回復

我從330 upgrade,公主唔會改變system音色,但會少少甜,感情十足。我一插 ...
louisc 發表於 2011-6-10 10:02

唔知師兄煲後可唔可以..........................
回復

Siltech 煲起要一年。你等唔到啦。未煲好ok?去你家try try?
回復

回復 26# cyberken

忘了說,公主少於30k
回復

Siltech 煲起要一年。你等唔到啦。未煲好ok?去你家try try?
louisc 發表於 2011-6-10 10:10

唉...............呢d價位唔係我呢類窮人玩
回復

我都係窮人,唔係我會話王后擺駕啦。
回復

我都係窮人,唔係我會話王后擺駕啦。
louisc 發表於 2011-6-10 10:20

痴線咩! 煲線煲成年?!

快d拎過黎, 等我比條公主比亞av會長, 用煲線機煲兩日, 就開晒聲啦!
回復

回復  masteralain

要你三位大哥來再評分一次。最重要係你地老實,唔好留力指教,先有進 ...
louisc 發表於 2011-6-10 09:52

咁呢三位大哥要黎禾到,地老實,唔好留力指教下我
回復

回復 35# racewong

你要睇下Siltech老闆自己講。任你如何24/7都無用
回復

痴線咩! 煲線煲成年?!

快d拎過黎, 等我比條公主比亞av會長, 用煲線機煲兩日, 就開晒聲啦! ...
racewong 發表於 2011-6-10 10:25

siltech 係話自己要煲一年先煲好架
回復

回復 36# szekt

老友,佢三個出力,你可能又要洗錢Wor
回復

屌! 咁咪焗住要買二手?!
回復