新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: cyberken

[CAS] 7月9日CAS 大比拼

小弟黎緊想入手呢部prismsound orpheus, 唔知師兄你有冇接觸過呢?
jj4044 發表於 2011-6-10 15:27

大家咁老友唔怕講,小的a/b過 Prismsound Orpheus & Berkeley Alpha,真的覺得Alpha好D,唔係好好多,但各方面都真係好少少。
當然口味各有別喇…

不只一次 a/b/c.... Berkeley/Prismsound/Weiss 202...etc.  俾d意見姐,不要見怪…
回復

大家咁老友唔怕講,小的a/b過 Prismsound Orpheus & Berkeley Alpha,真的覺得Alpha好D,唔係好好多 ...
Jon 發表於 2011-6-10 15:40

thx
禾當然信啦!因berkeley alpha我都很喜歡好想買....
不過因prismsound呢部有firewire又有headphone out又有得玩下錄音(當然大前提一定要好聲啦)....所以想一試.....
回復

有CAS玩, 禾又嚟呀!
回復

小弟黎緊想入手呢部prismsound orpheus, 唔知師兄你有冇接觸過呢?
jj4044 發表於 2011-6-10 15:27

呢部小弟都未有機會接觸過

jj兄想搵firewire介紹既convertor?
回復

thx
禾當然信啦!因berkeley alpha我都很喜歡好想買....
不過因prismsound呢部有firewire又有headphone o ...
jj4044 發表於 2011-6-10 15:44

咁又係,Prismsound的確是功能較多!
回復

thx
不過因prismsound呢部有firewire又有headphone o ...
jj4044 發表於 2011-6-10 15:44

又有Firewire 又有Amp嚟講
小弟推薦Weiss DAC202
但個價錢小弟都係覺得貴咗啲
回復

呢部小弟都未有機會接觸過  

jj兄想搵firewire介紹既convertor?
PCMM1 發表於 2011-6-10 15:47

唔係convertor啊....呢部直頭係firewire DAC 啊....
回復

咁又係,Prismsound的確是功能較多!
Jon 發表於 2011-6-10 15:49

jon兄,你部alpha同weiss dac202 你會點比較呢?
回復

又有Firewire 又有Amp嚟講
小弟推薦Weiss DAC202
但個價錢小弟都係覺得貴咗啲  ...
PCMM1 發表於 2011-6-10 15:50

weiss dac202 同prismsound orpheus都係小弟心目中之列.....
dac202直頭試用過....中毒中到應一應...
回復

weiss dac202 同prismsound orpheus都係小弟心目中之列.....
dac202直頭試用過....中毒中到應一應...{:5_ ...
jj4044 發表於 2011-6-10 15:53

見pm
回復

有冇話要咩野資格先可參與 ?
回復

有冇話要咩野資格先可參與 ?
swell 發表於 2011-6-10 16:58

有手有腳, 有眼耳口鼻, 當然要係HIENDY 會員
回復

見pm
Jon 發表於 2011-6-10 15:56

可否PM埋小弟?我都想知
回復

我都想見識下ar
回復

小弟正有興趣想換過部USB解碼,有冇凳仔位可以預俾我....凳仔位即係皇帝位對落些少....
回復

我想來見識, 有位嗎?
回復

我想來見識, 有位嗎?
swell 發表於 2011-6-11 17:16

未正式報名, 玩三場, 每場九人, 不過以HIENDY往績好快爆, 要密切留意HIENDY呀
回復

小弟正有興趣想換過部USB解碼,有冇凳仔位可以預俾我....凳仔位即係皇帝位對落些少.... ...
木川 發表於 2011-6-11 14:34

無問題, 一出報名POST就拿拿聲喇
回復

如果超額使吾使抽簽呀?
回復

唔係話10頁毛開始咩?
回復