新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
樓主: rumor

[CD播放機] ESOTERIC K-01, G0s

ESOTERIC K-01, G0s

K-01 已經賣出.  THX.
恭喜^-^恭喜^-^
回復

其實由頭到尾,那位神秘買家就係...

回復

我冇去試音會唔知咩聲, 同埋宜家可能玩lp....
rumor 發表於 2011-6-13 01:15

回歸黒膠咁大件事,有無同你班小矮人商量吓呀?
回復

我冇去試音會唔知咩聲, 同埋宜家可能玩lp....
rumor 發表於 2011-6-13 01:15

rumor兄, 講真定假, 你之前唔係話怕7隻小婑人跳起整斷針咩?  不過如果係就多一位同好可以交流交流喇.
回復

回歸黒膠咁大件事,有無同你班小矮人商量吓呀?
carson 發表於 2011-6-18 15:45

其實最難過係老婆個關....................都係冇得諗啦....
回復

rumor兄, 講真定假, 你之前唔係話怕7隻小婑人跳起整斷針咩?  不過如果係就多一位同好可以交流交流喇. ...
safin 發表於 2011-6-21 22:38

我都想呀, 有咩唔明都有你同其他師兄幫手.  但恐怕呢個只係幻想....
回復

你都係走唔甩, Soulution 啦!
回復

你都係走唔甩, Soulution 啦!
safin 發表於 2011-6-22 10:30

未聽過唔知係咩, 聽講showroom set 得唔好.
我有興趣聽吓playback designs, 好似口碑幾好, 又平d.....
回復

Playback designs is good, but 比較冷門,二手市場可能唔得。試真啲先好!
回復

rumor兄
G0s買左未
回復