新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 5606|回復: 53

[喇叭] Wilson Benesch ACT 3zero現真身

等到頸都長埋,今日終於收貨。{:5_103:}
可惜套Amp未到,無得開聲,不過只係望住佢都覺得好滿足,等咁耐都值得。{:5_534:}
IMG-20221128-WA0034.jpg IMG-20221128-WA0031.jpg IMG-20221128-WA0032.jpg IMG-20221128-WA0033.jpg IMG-20221128-WA0035.jpg IMG-20221128-WA0036.jpg IMG-20221128-WA0037.jpg IMG-20221128-WA0038.jpg IMG-20221128-WA0039.jpg IMG-20221128-WA0040.jpg IMG-20221128-WA0041.jpg IMG-20221128-WA0045.jpg IMG-20221128-WA0046.jpg IMG-20221128-WA0047.jpg IMG-20221128-WA0048.jpg IMG-20221128-WA0049.jpg IMG-20221128-WA0050.jpg IMG-20221128-WA0042.jpg IMG-20221128-WA0043.jpg IMG-20221128-WA0044.jpg

評分

查看全部評分

全香港第一對{:5_170:}
回復

各樣都似乎進步左好多, 個isobaric响底,浸低音應該會好正
回復

恨死人啦!{:5_170:}

評分

查看全部評分

回復

真係正爆 {:7_907:}

評分

查看全部評分

回復

恭喜哂, 想要聽到真實表現, 又加多啲吸音物料, 方為上策.

評分

查看全部評分

回復

紅色碳纖, 好型仔

評分

查看全部評分

回復

1234qwer 發表於 2022-11-29 10:07
紅色碳纖, 好型仔

WB最型就係紅色碳纖

評分

查看全部評分

回復

對喇叭真心靚仔

評分

查看全部評分

回復

banjo 發表於 2022-11-29 09:11
恭喜哂, 想要聽到真實表現, 又加多啲吸音物料, 方為上策.

可惜太太落咗命令,家居環境要以舒適簡潔為首{:5_456:}

不過我可獲得太太恩準玩影音全分家,尤其是AV果part都玩得幾癲吓{:5_454:} ,已覺得非常滿足了{:5_534:}
回復

bigpun1975 發表於 2022-11-28 15:01
各樣都似乎進步左好多, 個isobaric响底,浸低音應該會好正

我買果時無聽過這款喇叭的音效,另一有變數係買套AMP + WB喇叭都係估吓估嚇,所以在本星期五套AMP應會送到,夾出來的聲音希望唔會失望啦{:5_456:}
回復

ivanso 發表於 2022-11-30 02:35
可惜太太落咗命令,家居環境要以舒適簡潔為首

不過我可獲得太太恩準玩影音全分家,尤其是AV果pa ...

其實加塊大地氈, 已經足夠.
回復

banjo 發表於 2022-11-30 08:53
其實加塊大地氈, 已經足夠.

多謝師兄賜教{:5_466:}

大地毡巳準備好,當開聲調音時會放出來。
回復

ivanso 發表於 2022-11-30 02:52
我買果時無聽過這款喇叭的音效,另一有變數係買套AMP + WB喇叭都係估吓估嚇,所以在本星期五套AMP應會送 ...

WB 夾美國機差不多已經係靚聲嘅定律, 我對Vector已經夾緊第二部美國機, 依然玩得開心

評分

查看全部評分

回復

ivanso 發表於 2022-11-30 09:32
多謝師兄賜教

大地毡巳準備好,當開聲調音時會放出來。

回復

bigpun1975 發表於 2022-11-30 12:03
WB 夾美國機差不多已經係靚聲嘅定律, 我對Vector已經夾緊第二部美國機, 依然玩得開心 ...

多謝版主派定心丸{:5_103:}
回復

恭喜晒師兄, 師兄夾咩amp?
回復

calvinsz 發表於 2022-11-30 23:03
恭喜晒師兄, 師兄夾咩amp?

師兄晚安,我選擇了Dan D’Agostino Progression系列,睇中Dan的推力,希望無揀無。{:5_454:}
回復

正呀,恭喜開苞成功{:5_167:}
回復

ivanso 發表於 2022-12-1 00:09
師兄晚安,我選擇了Dan D’Agostino Progression系列,睇中Dan的推力,希望無揀無。  ...

係咪好心急呢
回復