新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 1349|回復: 5

[兩聲道] [接受報名] 頂峰之作-AURALiC G2.1 四神合體

活動類型:
朋友聚會
開始時間:
活動地點:
荔枝角永康街26號順昌工業大廈10A
已報名人數:
報名截止:
AURALiC 這品牌在HIENDY討論區內超多用家, 但我知道沒有多少用家真正聽過四件G2.1的威力可以去到邊?

所以今個星期六, 我搵左國聲PHILIP上黎同大家分享下AURALiC G2.1 四件頭, 仲會詳細分析每件的特性, 慢慢試比你聽.

示範器材:

訊源: AURALiC G2.1
AMP: MASTERSOUND 845
喇叭: GENESIS MAESTRO

WhatsApp Image 2023-02-27 at 16.11.59 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-02-27 at 16.11.59.jpeg

一套看似簡單的組合, 你地係咪好想聽呢?

快D報名啦 ~
日期:2023/MAR/04 (星期六)
名額:每場10人
時間:
第一場: 14:00 - 15:30
第二場: 16:00 - 17:30

地點:荔枝角永康街26號順昌工業大廈10A

參加辦法:

- 請點擊帖子頂部 [我要參加],填上姓名及電話, 最重要係揀好[場次], 然後點擊 [提交],管理員收到申請後會發pm給你確認;
- 如報名人數超過法定名額,將會以抽籤形式選出參加者;
- 2023年3月3日晚上7時截止報名,同日晚上公佈抽籤結果;
-「公佈結果」帖子為活動最終出席名單;
- 如報名人數不過半數,大會可能取消有關活動,會員敬請留意大會公佈結果

已通過 (9 人)

留言 申請時間
ywk 2023-3-3 12:38
Lmusic 2023-3-2 16:50
seedr244 2023-2-28 18:21
tst123 2023-2-28 07:43
Jyip 2023-2-27 23:47
predator_tsang 2023-2-27 21:09
Bomb_Dance 2023-2-27 20:07
pchifi

Tks.

1位,謝謝????????

我是大陸的,想去i去不了!我也用惠威的普通喇叭做了一對箱子,并且發明了在一個喇叭内的分頻!有視頻
天鹅 C214 尼康D3300录 惠威S10 SS1-2 两分频 分频点2500 S10一个喇叭内的分频 13901024290 北京

https://www.bilibili.com/video/B ... 7e8bcc179bd002d9ba0
回復

感謝槍王熱情招待,成套四件頭玩cas, 令人耳界大開,當然唔少得鎗王成套黑膠, ARC前後級及對十幾萬嘅GENESIS 喇叭,直頭聽出耳油呀,亦感謝國聲專員PHILIP(後生可謂青春無敵),逐一介紹國聲AURALiC G2.1 四件頭,令我渡過一個愉快嘅下午,未聽過嘅就快啲聯絡鎗王上去爽1 爽????

評分

查看全部評分

回復

05506700 發表於 2023-3-4 17:21
感謝槍王熱情招待,成套四件頭玩cas, 令人耳界大開,當然唔少得鎗王成套黑膠, ARC前後級及對十幾萬嘅GENES ...

係呀, Philip講得好詳細
回復

感謝槍王熱情招待,成套四件頭玩cas, 令人耳界大開,當然唔少得鎗王成套黑膠, ARC前後級及對十幾萬嘅GENES ...

回復

回復