新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 2740|回復: 28

[喇叭線] 白銀聖衣 Odin 2

小宇宙唔夠強,上唔到黃金聖衣級別,只能由青銅昇上白銀聖衣,但已經超滿足,Odin依個字一路對我來講只係神話,個定價對我呢啲窮L完全係諗都唔敢諗,機緣巧合認識一位前輩,咁啱佢要升級就以優惠價割愛俾我。
之前以為已經玩到盡,原來我套機仲可以去得更盡,以為對喇叭已出咗十成力,原來可以去到120%,可以有排唔使再添置任何嘢了,今年可以專心齋聽。

評分

查看全部評分

大哥, 你中左Odin毒, 遲早直上Odin gold啦
回復

racewong 發表於 2023-3-7 10:23
大哥, 你中左Odin毒, 遲早直上Odin gold啦

講笑咩版主,我依對Odin 2已經由一代等到今時今日先買到,Gold版應該要等啲高人肯割愛兼出多兩代出先買得起,睇Nordost咁玩法,估佢下一代分分鐘改個名叫鉑金版又跳多級。
回復

請問可否講多少少ODIN同V2聽感分別呀?
回復

supercow 發表於 2023-3-7 12:41

又身痕??
回復

zelo 發表於 2023-3-7 11:30
講笑咩版主,我依對Odin 2已經由一代等到今時今日先買到,Gold版應該要等啲高人肯割愛兼出多兩代出先買得 ...

需要拎對ODIN GOLD SC比你AB嗎??
回復

想玩ODIN十幾年了.
回復

racewong 發表於 2023-3-7 13:17
需要拎對ODIN GOLD SC比你AB嗎??

櫈都未坐暖喎,俾我唞吓先啦。
回復

恭喜Zelo師兄,呢啲神級線材,真係非同凡響{:5_201:}
回復

supercow 發表於 2023-3-7 12:41

簡單啲講V2有嘅 O2會做得更好,尤其中高,控制力真係一流,而V2表現一般嘅低頻,O2俾哂你。
回復

zelo 發表於 2023-3-7 14:31
簡單啲講V2有嘅 O2會做得更好,尤其中高,控制力真係一流,而V2表現一般嘅低頻,O2俾哂你。 ...

{:5_466:}
回復

奧丁試過一試難忘真係好迷人
回復

恭喜恭喜{:5_167:}
回復

supercow 發表於 2023-3-7 13:35
想玩ODIN十幾年了.

我都未玩過odin喇叭線
回復

zelo 發表於 2023-3-7 14:09
櫈都未坐暖喎,俾我唞吓先啦。

咁等你兩個月啦
回復

racewong 發表於 2023-3-8 10:15
我都未玩過odin喇叭線

希望將來有緣預到有高人放售, 等我可以買返去玩吓.
回復

supercow 發表於 2023-3-8 10:19
希望將來有緣預到有高人放售, 等我可以買返去玩吓.

超牛你買新線啦...{:5_432:}  留番D二手比我買.{:5_104:}
回復

用咗Odin真係會令人發癲,又俾我搵到條靚價二手接線…又認識多一位高人,又係等咗好耐機會嘅一對線,部HE1一直搵唔到條可以匹配嘅線,今次終於達成目標。

評分

查看全部評分

回復

zelo 發表於 2023-3-9 09:48
用咗Odin真係會令人發癲,又俾我搵到條靚價二手接線…又認識多一位高人,又係等咗好耐機會嘅一對線,部HE1 ...

恭喜, 你真係痴左..{:5_432:}
回復

Zelo c hing,嘩,真係不得了,雖然未聽,已經感受到個小宇宙勁到爆炸,完全感受到師兄嘅喜悅同興奮,戥你好開心好開心,恭喜晒,恭喜晒!

特別送上主題曲同你祝賀 !{:5_170:}

https://youtu.be/UX0b8FGhmnk
回復