新用戶註冊
搜索
熱搜: hifi av 音樂
查看: 1616|回復: 16

[其他] 2023 Munich

I know many are going out to Munich this week, including Thomas Li. Pls let us know how it goes. I am particularly interested in Techdas newest airforce 10 tonearm and CH P10 phono. Won’t be cheap though.

Let’s take a tour first by Jay’s audio lab, it’s cool !

https://youtu.be/0BJ2_jx6wnc
CKKEUNG都會去呀.

介有多能士個頂級盤, 用左SEISMION零震台, 我都想知道咩表現.
回復

C hing, you go together with them
回復

回復

Simcity 發表於 2023-5-18 16:29
C hing, you go together with them

NO LA, 香港還有很多工作, 邊有時間去....
回復

Techdas newest Air force 10 tonearm
回復

回復

今年真係好多新產品,廠家們都繼疫情過去,馬上全力搶攻市場,非常熱鬧。

TechDAS Air Force 10 氣浮唱臂,CH Precision P10 phonostage,Constellation 新旗艦 amp Statement 都很搶眼,一日睇唔哂。

仲有 Thorens New Reference ,首個配有主動零震台的大型嗢盤

評分

查看全部評分

回復

冇銀両去德國,香港聽當去咗

評分

查看全部評分

回復

香港的音響店是世界第一,最好的產品都容易試到,但係慕尼黑有好多香港未見過的牌子,有些都很好聲

評分

查看全部評分

回復

ThomasLi@FB 發表於 2023-5-20 21:14
香港的音響店是世界第一,最好的產品都容易試到,但係慕尼黑有好多香港未見過的牌子,有些都很好聲 ...

你啲相已經睇到我流晒口水,可惜真係冇錢冇時間,只能睇相止咳。

師兄今次有咩目標?會唔會入支空軍10?
回復

ThomasLi@FB 發表於 2023-5-20 21:14
香港的音響店是世界第一,最好的產品都容易試到,但係慕尼黑有好多香港未見過的牌子,有些都很好聲 ...

請問 Thomas 大師兄今年慕尼黑的音響展有否支援 DSD1024 解碼的 Delta-Sigma(ΔΣ)DAC 新產品推出?十分感謝您在德國的照片分享!
回復

zelo 發表於 2023-5-20 22:27
你啲相已經睇到我流晒口水,可惜真係冇錢冇時間,只能睇相止咳。

師兄今次有咩目標?會唔會入支空軍10? ...

空軍10號唱臂要今年底,明年初才開始發售,到時再決定吧
回復

ieskn96 發表於 2023-5-20 22:49
請問 Thomas 大師兄今年慕尼黑的音響展有否支援 DSD1024 解碼的 Delta-Sigma(ΔΣ)DAC 新產品推出?十 ...

近年主力玩黑膠,解碼器無特別留意,所以唔知道
回復

ThomasLi@FB 發表於 2023-5-20 23:37
空軍10號唱臂要今年底,明年初才開始發售,到時再決定吧

我諗你走唔甩啦
回復

Munich High End 2023 coverage (in Polish)
回復

ThomasLi@FB 發表於 2023-5-20 04:08
今年真係好多新產品,廠家們都繼疫情過去,馬上全力搶攻市場,非常熱鬧。

TechDAS Air Force 10 氣浮唱臂 ...

認真睇,去足4日都睇唔哂
回復